درخواست ایران از سازمان ملل برای توجه به مشکلات مردم غزه            پورمحمدی: 22 بهمن روز تجدید پیمان با امام(ره)، رهبری و شهیدان            15 کشته در رانش زمین در بولیوی            وزیر اقتصاد : روشهای تامین مالی گسترش می یابد             صندوق بین المللی پول: مدیریت وعملکرد اقتصادی ایران قوی است             شناخت هدف، در یک جامعه سالم اسلامی مهم است             دو ایرانی درهیأت رئیسه فدراسیون آسیایی یوگا            آیت الله نوری همدانی : دشمنان در اشتباهند            رئیس مجلس: 22 بهمن ؛ روز یکدلی و برادری            بیانیه شورای نظارت بر صدا و سیما به مناسبت یوم الله 22 بهمن            
   سه شنبه 20 بهمن ماه 1388-23:15


بسیج جنایات سامرا را محکوم کرد
ساعت خبر: 17:53 - تاريخ خبر: 23/03/1386

نیروی مقاومت بسیج با انتشار بیانیه ای اقدام جنایتکارانه و ضد اسلامی دشمنان اتحاد مسلمانان را در انفجار گلدسته های مرقد امامین عسگریین در شهر سامرا به شدت محکوم کرد.

 

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر در بخشی از این بیانیه امده است : بار دیگر دشمنان قسم خورده اسلام با تخریب حرم شریف حضرت امام هادی (ع) و حضرت امام حسن عسگری (ع) داغ بزرگ دیگری بر دل شیعیان و مسلمانان جهان گذاشتند.

بی شک این توطئه با هدف شعله ور ساختن اختلاف های مذهبی و تشدید بد بینی میان مذاهب اسلامی انجام شده است .

در بخش دیگر این بیانیه علاوه بر ابراز نگرانی و تاسف از اعمال ضد انسانی فریب خوردگان در حرمت شکنی حرم شریف دو امام بزرگوار آمده است : تاریخ و حیات ننگین دولتمردان کاخ سفید سیاهتر از آن است که وجدان بیدار بشریت امروز فریب بازیهای کودکانه آنان را بخورد .

در بخش دیگر این بیانیه ضمن انزجار بسیجیان از این عمل غیر انسانی دشمنان قسم خورده اسلام آمده است : بدون تردید تاریخ پرافتخار اسلام همواره شاهد و ناظر نبرد بی امان جبهه حق با محوریت خداوند و جبهه باطل به سرکردگی شیطان و پیروانش بوده است .

اساسی ترین مسئله مسلمانان موحد در هر زمان، عمل به وظیفه الهی خویش است و امروز در این برهه خاص تکلیف مسلمانان ، هوشیاری ، دشمن شناسی ، وحدت کلمه و مبارزه بی امان با استکبار و امریکای جهانخوار است .

 

  نسخه چاپی

   
:: ساعت و تاریخ نظر شما :    23:15 20/11/1388
:: نام:
:: پست الکترونیک:
:: صفحه شخصی:
 


مستند دفاع مقدس مستند سیره عملی امام روح الله ره