پخش زنده
امروز: -
عبدالرضا رحماني فضلي وزير کشور و دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشورمان در حاشيه كميسيون مبارزه با مواد مخدر با يوري فدوتوف مدير اجرايي دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل در وين ديدار کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از وين ، عبدالرضا رحماني فضلي وزير کشور و دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشورمان در حاشيه كميسيون مبارزه با مواد مخدر با يوري فدوتوف مدير اجرايي دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل در وين ديدار کرد.
توليد ترياک در افغانستان افزايش يافته است
وزير کشور و دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ايران از افزايش 87 درصدي توليد ترياک در افغانستان در سال 2017 ميلادي خبر داد و گفت: کشت، توليد، قاچاق و مصرف گروه کانابيس همچنان در سطح جهاني رو به گسترش است.
عبدالرضا رحمانيفضلي در شصت و يکمين نشست کميسيون مواد مخدر که در مقر سازمان ملل در وين برگزار شد، با اشاره به گزارش UNODC در سال 2017 گفت: توليد ترياک در افغانستان نسبت به سال 2016 با حدود 87 درصد افزايش به حجم بيسابقهي 9000 تن در 2017 رسيده است.
وزير کشور بيان داشت: مصرف و تجارت آمفتامينها و داروهاي روانگردان جديد رشد فزايندهاي پيدا کرده است. مصرف هروئين در مناطقي که قبلاً رو به ثبات گزارش شده بود، مجددا در حال افزايش گزارش شده و انحراف و قاچاق پيشسازها به يک تجارت غير قانوني دو سويه تبديل شده است. همچنين تجارت مواد مخدر در فضاي مجازي و سايبري نسبت به سال 2015 تا 50 درصد رشد را نشان ميدهد.
آغاز به کار کميسيون مواد مخدر سازمان ملل با حضور رحماني فضلي
شصت و يکمين اجلاس کميسيون مواد مخدر سازمان ملل پيش از ظهر امروز دوشنبه با حضور عبدالرضا رحماني فضلي وزير کشور ايران در مقر اين نهاد سازمان در وين آغاز به کار کرد.
در اين اجلاس 1500 نماينده از کشورهاي عضو سازمان ملل ، سازمان هاي دولتي ، بخش هاي خصوصي ، جامعه مدني ، نمايندگان دانشگاهي و بخش هاي خصوصي شرکت دارند.
محورهاي اين نشست بر چند موضوع مهم ازجمله تعيين اولويت ها و نقشه راه در سال 2018 ميلادي و توافق بر سر بيانيه پاياني نشست و همچنين پرداختن به موضوعات مهم براي گنجاندن در سند و نقشه راه ده ساله مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روان گردان ها ، پيش سازها و مواد صنعتي جديد متمرکز است.
همچنين در اين نشست پيش نويش بيانيه هاي پيشنهادي توسط کشورهاي مختلف دنيا که هر کدام اولويت هايي را مد نظر دارد مطرح و در خصوص مفاد آن تصميم گيري خواهد شد.
ديدار وزير کشور با مدير اجرايي دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل
عبدالرضا رحمانيفضلي وزير کشور ايران در حاشيه شصت و يکمين نشست کميسيون مواد مخدر که در مقر سازمان ملل در وين آغاز بکار کرد با يوري فدوتوف مدير اجرايي دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد ديدار کرد.
وزير کشور گفت: ما در اين ديدار درباره موضوعات منطقه اي از جمله افزايش شديد توليد مواد مخدر در افغانستان که براساس گزارش سازمان ملل به نه هزار تن رسيده است؛ درباره افزايش فروش مجازي که پنجاه درصد افزايش داشته و همچنين موضوع اعتياد زنان که در جهان بيست و پنج درصد افزايش داشته است و همه اينها خطرات جدي براي همه جهانيان بوده، گفت و گو کرديم.
وزير کشور افزود: من در اين ديدار خواستم با ايران، کشوري که در مسير و در پيشاني مقابله قرار دارد همکاري کنند تا بتوانيم طرح هايي را اجرا کنيم که تا امر مبارزه با مواد مخدر را بطور جدي به پيش ببريم. وزير کشور افزود: همچنين در اين ديدار درباره معيشت جايگزين و توسعه پايدار در افغانستان گفت وگو شد.