فصلِ برداشت برگ مو از تاکستان های شهرستان ملکان است و تاکداران مشغول دست چین این محصول ارز آور هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کارِ برداشت برگ مو از تاکستان های ملکان از اوایل خرداد آغاز شده و تا پایان تیر ادامه می یابد.
11 هکتار باغ انگور در شهرستان ملکان وجود دارد و تنها در روستای حسین آبادِ این شهرستان، روزانه حدود 3 تن برگ مو چیده می شود.
البته این برگ موها، علاوه بر ایجاد اشتغال و عرضه در بازارهای داخلی، به بازارهای خارجی هم راه یافته و مشتریان پر و پاقرصی برای خود دست و پا کرده، تا جایی که به گفته مدیر جهاد کشاورزی ملکان، روزانه حدود 50 تن به ارزش بیش از 3 میلیارد و 500 میلیون ریال برگ مو به کشورهای همسایه از جمله عراق صادر می شود.
او همچنین گفت: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، بیش از 3 هزار تن برگ مو از تاکستان های ملکان استحصال شود.