مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان از پایان عملیات مهندسی مجدد چاه ایلوار پنجدانگه مجتمع آبرسانی چهارده شهرستان کردکوی در راستای اجرای طرح مدیریت داراییها خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما گلستان، ابوالفضل رحیمی گفت: با اجرای این پروژه، با تغییر و افزایش توان الکتروپمپ شناور دبی آب شرب این چاه از ۷ لیتر به ۱۱ لیتر در ثانیه افزایش یافت و روستاهای زراع محله، مفید آباد، گرجی محله، ایلوارین و چهارده بهرهمند شدند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان افزود: با توجه به تامین نیاز آبی مشترکین مجتمع آبرسانی چهارده عملیات مهندسی مجدد چاه فوق با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد ریال انجام شد.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: این عملیات در راستای افزایش ظرفیت منابع تامین و پایداری آب شرب در مجتمع چهارده شهرستان کردکوی انجام شد.