پخش زنده
امروز: -
هیلاری کلینتون گفت اگر رئیس جمهور شود زنان را از انزوای اجباری خارج خواهد کرد و همه حصارها را برخواهد داشت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری ایتارتاس ؛ هیلاری کلینتون نامزد انتخابات ریاست جمهوری از حزب دمکرات آمریکا توانست نتایج انتخابات در ایالت کارولینای جنوبی را از آن خود کند و برنی ساندرز رقیب خود را شکست دهد.
هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نتیجه انتخابات مقدماتی را در کارولینای جنوبی با اختلاف زیاد برنده شد. کلینتون در سخنرانی پیروزی پس از انتخابات مقدماتی در این منطقه از همه کسانی که به تبلیغات انتخاباتی وی کمک کرده اند قدردانی کرد.
وی اعلام کرد به جای ساختن دیوار باید به فکر برداشتن حصارها باشیم و شرکتهای بزرگ را مجبور کنیم مالیاتی را که موظف به پرداخت آن هستند بپردازند.
هیلاری کلینتون وعده داد اگر رئیس جمهور شود زنان را از انزوای اجباری خارج خواهد کرد و همه حصارها را برخواهد داشت.
وی همچنین وعده داد نظام جنایی آمریکا را از نو بسازد و برای آموزش و کار جوانان رنگین پوست تلاش کند.