• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۸۲۵۶۵
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۰
بین الملل » تحلیلی

اوباما : داعش پس از سوریه و عراق به نقاط دیگر حمله می کند

رئیس جمهور آمریکا : داعش در صورت دسترسی به سلاح هسته ای ، از آن استفاده خواهد کرد.

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از پایگاه اینترنتی کاخ سفید ، رئیس جمهور آمریکا در نطق هفتگی خود درباره اجلاس امنیت هسته ای و تلاش های جهانی برای از بین بردن گروه تروریستی( تکفیری-  صهیونیستی) داعش سخن گفت و تاکید کرد ، با افزایش فشار بر داعش در سوریه و عراق، آنها به نقاط دیگر حمله ور خواهند شد .  باراک اوباما روز شنبه گفت:« من از اجلاس امنیت هسته ای با شما سخن می گویم. من از حضور پنجاه تن از سران کشورهای دنیا  در این اجلاس استقبال کردم تا بتوانیم با همکاری با هم در مقابل بزرگترین تهدید امنیتی جهان که دستیابی تروریست ها به سلاح های کشتار جمعی مانند سلاح هسته ای است، مقابله کنیم. خوشبختانه تاکنون به دلیل تلاش های ما هیچ گروه تروریستی نتوانسته است به سلاح هسته ای دست یابد یا با استفاده از مواد رادیو اکتیو بمب کثیف بسازد  اما می دانیم القاعده در این زمینه تلاش کرده است. گروه موسوم به دولت اسلامی ( تکفیری- صهیونیستی داعش ) از سلاح های شیمایی در عراق و سوریه استفاده کرده است. اگر آنها بتوانند به سلاح هسته ای یا مواد هسته ای دست پیدا کنند هیچ شکی نداریم که از آن استفاده خواهند کرد. به همین دلیل است که ما در تلاش های جهانی برای ایمن سازی مواد هسته ای در دنیا پیشرو هستیم. با برگزاری اجلاس های این چنینی ما پیشرفت مهمی داشته ایم. 

ما با همکاری با کشورهای دیگر ما توانسته ایم مواد هسته ای لازم برای تولید بیش از 150 سلاح هسته ای را جمع آوری کنیم. این مواد هرگز به دست تروریستها نخواهد افتاد. اکنون آمریکای جنوبی از این مواد مرگبار پاک شده است. اروپای مرکزی و آسیای جنوب شرقی در این مسیر دراوباما در نطق هفته ای:با افزایش فشار بر داعش در سوریه و عراق ، آنها به نقاط دیگر حمله ور می شوند حرکتند و امسال از این مواد پاک خواهند شد. این بدان معناست که وقتی تروریستها و گروههای تبهکار برای ساخت سلاح هسته ای به دنبال مواد لازم در دنیا می گردند مناطق بسیاری اکنون از این مواد پاک شده است. این دستاوردی بزرگ محسوب می شود. در این اجلاس ما متعهد شدیم تا به تلاش های خود برای جلوگیری از دستیابی شبکه های مرگبار به سلاح های مرگبار ادامه دهیم. این اجلاس همچنین فرصتی بود تا مطمئن شویم کشورهای جهان همچنان برای از بین بردن داعش متحد اند. اکثر کشورهایی که به اینجا آمدند عضو ائتلاف ما علیه داعش اند. تعدادی از این کشورها مورد هدف حملات داعش بوده اند. ما شاهد سفر شهروندان خارجی به سوریه و عراق برای ملحق شدن به داعش بوده ایم. در عراق و سوریه، داعش همچنان متحمل شکست می شود. ائتلاف ما به اقدامات خود برای دستگیری سرکردگان آنها از جمله طراحان حملات تروریستی علیه کشورهای ما ادامه می دهد. آنها زیرساختهای نفتی و درآمدهای مربوط به آن را از دست داده اند و از نظر روحی موقعیت خوبی ندارند.
 با افزایش فشار بر داعش در سوریه و عراق، آنها به نقاط دیگر حمله ور می شوند؛ همانطور که اخیرا شاهد حملات آنها در ترکیه و بروکسل بودیم. در این اجلاس  توجه ما به راههای تشدید اقدامات به منظور جلوگیری از حملات تروریستی معطوف بود. این امر مستلزم همکاری های بیشتر است تا بتوان مانع پیوستن نیروهای خارجی به تروریستها شد و اطلاعات بیشتری را جمع آوری کرد.
 به همین دلیل است که من از همه کشورهای حاضر در این اجلاس دعوت کردم تا در بحث های گسترده تر ما در زمینه اطلاعاتی و امنیتی درباره چگونگی ارتقا تبادل اطلاعات به منظور جلوگیری از حملات تروریستی حضور داشته باشند.  این امر همچنان مبارزه دشواری است. اما متخصصان فداکار ما در زمینه نظامی، دیپلماتیک، اطلاعاتی، مقابله با تروریسم، امنیت ملی، اجرای قانون و هسته ای هر روز تلاش می کنند تا از ما محافظت کنند. به دلیل پیشرفتی که این هفته و در سالهای اخیر داشتیم مقدار بیشتری از مواد هسته ای در جهان در شرایط ایمن هستند و کار برای تروریستهای به منظور دستیابی به این مواد سخت تر شده است. من به عنوان فرمانده کل قوا می گویم برای اینکه کشور امن، قوی و آزاد باشد هرآنچه بتوانیم انجام می دهیم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی ۱۶۴ طرح در کمیته ویژه طرح‌های اشتغال‌زایی استان کرمانشاه
کمینه و بیشینه دمای ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
مرد میدان، شهید سید علی از رضا آباد شیروان 
استاندار مازندران ، تصمیم‌گیری برای توسعه منطقه بر پایه نظر کارشناسان
پاسداشت زبان فارسی باید به مطالبه و حرکت ملی تبدیل شود
کشف بیش از ۲۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در خمین
مدیریت آب اولویت نخست کشاورزی اهر
بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات صنعت برق از مشترکان
اعزام ۷۰۰ دانش آموز از فارس به کربلای ایران
آبادان میزبان مسابقات کشتی کشوری
قلع و قمع بنا‌های غیر مجاز احداث شده در شاهرود
روایت امداد رسانی نخستین گروه جهادی در کتاب دوباره فردوس
اعلام جدول اجرایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان بوشهر
بسکتبال با ویلچر قهرمانی آسیا و اقیانوسیه؛ راهیابی ایران به رده بندی
ورزشکار تهرانی فاتح لیگ سنگنوردی کشور
۱۶ مصدوم در ۳ حادثه رانندگی در جاده‌های فارس
کشت پاییزه گندم در شهرستان قروه
بهره برداری از ۶ طرح آبرسانی در دزفول
لوموند: ایران با بدترین خشکسالی شش دههٔ گذشته روبه‌روست
کاهش تلفات تولید اولویت دامپزشکی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)