پخش جزوه با جواب در آزمون مردم انگلیس
دولت انگلیس 9 میلیون پوند برای ترغیب مردم این کشور به ماندن در اتحادیه اروپا هزینه کرد.
به
گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری
صدا و سیما همه پرسی در انگلیس به منظور کسب نظر مردم درباره باقی ماندن در اتحادیه اروپا یا خروج از این اتحادیه، سوم تیر ماه امسال برگزار خواهد شد و جزوه ای که دولت تهیه کرده، قرار است به ساکنان بیش از 27 میلیون منزل در این کشور برسد.
در این جزوه 16 صفحه ای دولت هشدار داده است خروج از اتحادیه اروپا، برای اقتصاد انگلیس زیان دارد و از مردم خواسته شده است تا در همه پرسی، به باقی ماندن در اتحادیه اروپا رای دهند
این جزوه از هفته آینده توزیع خواهد شد تا نظر دولت مبنی بر باقی ماندن در اتحادیه اروپا تقویت شود.
مخالفان باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا، این اقدام دولت را هراس افکنی معرفی و محکوم کرده اند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ستادی که به منظور ترغیب مردم برای خروج از اتحادیه اروپا تشکیل شده است، دولت انگلیس را متهم کرد در همه پرسی، از بی طرفی خارج شده است و پول مالیات دهندگان را در شرایط نا مناسب مالی تلف می کند.
هیات دولت انگلیس درباره این همه پرسی دچار اختلاف است و در حالی که اکثر اعضای هیات دولت، موافق باقی ماندن در اتحادیه اروپایند، تعدادی از اعضای هیات دولت انگلیس مایلند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به سود این کشور است .
نتیجه همه پرسی دیروز در هلند، مبنی بر نپذیرفتن الحاق اوکراین به اتحادیه اروپا، موجب تقویت مخالفان اتحادیه اروپا در انگلیس شده است.
هلندی ها دیروز با 61 درصد از آرا، با پذیرفتن اوکراین در اتحادیه اروپا و توافق های اقتصادی با آن کشور مخالفت کردند.