• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۲۰۸۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
دریادار سیاری:

افزایش ماموریت های نیروی دریایی ارتش تا مدار 10 درجه شمالی

فرمانده نیروی دریایی ارتش : امروز توانسته ایم در منطقه، امنیت کشتی‌های تجاری و نفتی خودمان را برقرار کنیم .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار حبیب الله سیاری در همایش "نقش نیروی دریایی راهبردی در تامین امنیت و منافع ملی جمهوری اسلامی ایران (منطقه خلیج فارس و اقیانوس هند) در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس به فرمایشات مقام معظم رهبریافزایش ماموریت های نیروی دریایی ارتش تا مدار 10 درجه شمالی درباره اهمیت دریاها در حفظ و حراست از کشور اشاره کرد و افزود : امروز دشمن ما فقط در خلیج فارس نیست بلکه در اقیانوس‌ها گسترش یافته است و اگر درگیری ایجاد شود ، باید برای دفاع به اقیانوس‌ها برویم چرا که دشمن ما ایستا نیست.
وی گفت: بالغ بر 90 درصد تجارت جهانی از طریق حمل و نقل دریایی انجام می‌شود و استفاده از دریا ارزان‌ترین روش حمل و نقل کالاست.
فرمانده نیروی دریایی ارتش به جایگاه ایران در منطقه غرب آسیا اشاره کرد و افزود: ما با 15 کشور همسایه هستیم با 3 کشور مرز زمینی و 8 کشور مرز دریایی داریم و با 4 کشور مرز دریایی و زمینی مشترک داریم.
وی گفت : به همین دلیل جایگاه ایران بسیار با اهمیت است و در نظریه‌های قدرت و در تئوری‌های ژئوپولیتیکی ایران به عنوان بازیگر اصلی منطقه محسوب می‌شود.
دریادار سیاری با تاکید بر اینکه مهم‌ترین مرز دریایی کشور ما از تنگه هرمز تا سواحل مکران است افزود : از طریق این مرز می‌توانیم به آب‌های آزاد دسترسی داشته باشیم و بر اساس قوانین بین‌المللی در همه مرزهای بین‌المللی می‌توانیم تردد کنیم و کسی نمی‌تواند مانع ما شود.
وی ادامه داد : در منطقه دریای خزر با اقتدار حضور داریم و باید به دریای خزر توجه خاصی شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش به دستاوردهای نداجا در طول 8 سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت : در ایام جنگ یک هزار و 200 فروند موشک از سوی دشمن بعثی به سمت کشتی‌های ما شلیک شد که از این تعداد 259 موشک به کشتی‌ها اصابت کرد اما فقط 20 کشتی تخریب کامل شد . 
وی افزود : یکی از روش‌های ما این بود که اهداف کاذب می‌ساختیم و دشمن به سمت اهداف کاذب شلیک می‌کرد که حتی بعد از جنگ متوجه روش ما شدند.
دریادار سیاری با اشاره به مشکل دزدی دزدان دریایی در آب‌های آزاد گفت: امروز توانسته ایم در منطقه امنیت کشتی‌های تجاری و نفتی خودمان را برقرار کنیم . 
وی افزود: بیشترین تراکم دزدی دریایی در تنگه باب‌المندب است و از سال 88 با دستور مقام معظم رهبری برای تامین امنیت به صورت مستمر در آن منطقه هستیم و توانسته ‌ایم 3 هزار و 200 فروند کشتی نفتی و تجاری را با سلامت عبور دهیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه 230 مورد درگیری در ماموریت ‌ها داشته ‌ایم گفت: ما خلأ قانونی داریم و فقط ماموریت ما این است که دزدان دریایی را دور کنیم و ماموریتی برای دستگیری آنها نداریم و هدف ما این است که امنیت خودمان را برقرار کنیم. 
وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که وقتی در 3 مرحله دستگیری دزدان دریایی را داشتیم به ما می‌گفتند که آنها را از زندان بیرون ببرید چرا که خلأ قانونی وجود دارد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در موارد زیادی به کشتی‌های دیگر کشورها کمک کرده ‌ایم گفت : امروز با اقتدار در منطقه ‌ای که دزدی دریایی وجود دارد حضور داشته ‌ایم و وقتی کشتی‌های دیگر از ما کمک خواسته‌ اند ما به آنها کمک کرده ‌ایم.
وی افزود: تا پیش از فرمان مقام معظم رهبری برای حضور در آب‌های آزاد ماموریت ما فقط در خلیج فارس بود اما امروز ماموریت ما تا مدار 10 درجه شمالی افزایش پیدا کرده است.
دریادار سیاری گفت : دشمنان هیچ ‌وقت فکر نمی‌کردند در آب‌های آزاد حضور داشته باشیم ، نخستین بار که از کانال سوئز عبور کردیم کارشناسان خارجی گفتند ایران برای این در منطقه حضور پیدا کرده تا اقتدار خودش را نشان بدهد و این مسئله بسیار مهم است.
 
 برگزاری 20 رزمایش تخصصی در دستور کار نیروی دریایی ارتش

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری درباره رزمایش های نداجا افزود: برای اینکه بتوانیم تحرک و پویایی خود را حفظ کنیم و توان دفاعی خود را بالا ببریم و نقش ارزنده ای در توان بازدارندگی کشور ایفا کنیم برگزاری رزمایش های متعددی را در دستور کار قرار داده ایم . 
وی با بیان اینکه حدود 20 رزمایش را در طول سال به طور تخصص برگزار می کنیم گفت: این رزمایش ‌های تخصصی شامل جنگال، موشکی، عملیات ویژه اطلاعاتی، زیردریایی‌ ، ناوشکنی ها و امداد و نجات است که برگزاری آنها از ماه آینده آغاز خواهد شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود : در انتهای هر سال یک رزمایش بزرگ دریایی با عنوان ولایت برگزار می شود که رزمایش بزرگ ولایت 95 نیز در صورت تصویب در اواخر امسال برگزار خواهد شد.
دریادار سیاری درباره برنامه های نداجا در سال 95 نیز گفت: یکی از این برنامه ها ساخت زیرساخت های مورد نیاز ما در سواحل مکران است که به شدت در دستور کار ما قرار دارد . 
وی افزود: برنامه دوم ساخت تجهیزات مورد نیاز در سطح و زیر دریا برای حضور در شمال اقیانوس هند و آب های آزاد است . 
دریادار سیاری ادامه داد: حضور در آب های آزاد به عنوان مظهر اقتدار ملت، برقراری امنیت در نقطه ای که  خطوط مواصلاتی ماست و احتمال آسیب دیدگی از آن نقطه وجود دارد، ارتقا توان رزمی، دفاع از مرزهای آبی و منافع کشور و پرورش نیروی انسانی مورد نیاز از جمله سرفصل هایی است که ما آن را دنبال می کنیم. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)