• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۴۴۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

40 درصد زندانیان پس از آزادی، مجددا به زندان باز می گردند

رئیس سازمان زندان ها گفت: 40 تا 46 درصد زندانیان مجددا پس از آزادی با همان جرم اولیه و یا جرم دیگر به زندان باز می‌گردند.

40 درصد زندانیان پس از آزادی، مجددا به زندان باز می گردندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری میزان، اصغر جهانگیر افزود: امیدواریم با روش‌های پیشگیرانه کمک کنیم میزان جرم و تخلف در جامعه کاهش یابد و با کاهش میزان جرم و تخلف از هزینه های مختلف نیز کاسته خواهد شد.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی باید آخرین راهکار باشد اظهار کرد: بین 50 تا 60 درصد افراد برای اولین بار وارد زندان می‌شوند که  در بسیاری از این موارد می توان از ورود این افراد به زندان ها جلوگیری کرد، زندان کردن برخی از افراد کمکی به جامعه نمی کند مگر در موارد ضروری.
رئیس سازمان زندان‌ها اضافه کرد: در بحث رسیدگی به پرونده ها و جلوگیری از اطاله دادرسی باید یک نگاه جدید داشته باشیم و از طولانی شدن روند رسیدگی و بلاتکلیف ماندن متهمان جلوگیری کنیم.
وی با بیان اینکه آمار متهمانی که منتظر رسیدگی هستند آمار قابل توجهی است، گفت: باید تلاش کنیم با رسیدگی سریع به این پرونده‌ها شرایطی فراهم کنیم که جامعه به سمت و سویی رود که هم بازدارندگی زندان به عنوان ضمانت اجرای کیفری جای خود را در جامعه باز کند و هم آثار مخرب آن به جامعه باز نگردد.
جهانگیر افزود: کسی که وارد زندان می‌شود هم خودش و هم خانواده‌اش درگیر می شوند و مشکلاتی را برای جامعه ایجاد می‌کند، نگاه به زندان و فرهنگ زندان باید تغییر کند، مردم باید در مسائل کوچک نسبت به هم گذشت داشته باشند و درباره هر توهین ساده‌ای حتما از طریق شکایت و پیگیری و به حبس انداختن طرف مقابل اقدام نکنند، اگرچه این کار ممکن است منجر به رضایت مندی فرد شاکی شود اما در درازمدت به خودش و جامعه ضربه می‌زند.
رئیس سازمان زندان‌ها در ادامه بیان کرد: اختلافات مالی ریشه بسیاری از درگیری‌ها و زندان‌هاست که در این رابطه امیدواریم هم دولت و هم برنامه ریزان به مشکلات اقتصادی توجه کنند، راهکار همه مشکلات جامعه در زندان و حبس و تشکیل پرونده در دستگاه قضایی نیست، استفاده از سایر ابزارهای پیشگیری، حمایتی، آموزشی و نظارتی باید در دستگاه‌های دولتی و در بین مردم نهادینه شود.
جهانگیر همچنین گفت:  40 تا 46 درصد زندانیان مجددا بعد از آزادی با همان جرم اولیه و یا جرم دیگر به زندان باز می‌گردند که امیدواریم با روش‌های پیشگیرانه کمک کنیم میزان جرم و تخلف در جامعه کاهش یابد و با کاهش میزان جرم و تخلف از هزینه‌های مختلف نیز کاسته خواهد شد.
وی اضافه کرد: 43 درصد از زندانیان را بطور مستقیم جرائم مواد مخدر تشکیل می‌دهد که در رتبه اول جرائم قرار دارد، این در حالی است که چنانچه بخواهیم جرایم دیگری که غیر مستقیم ناشی از جرم مواد مخدری باشد لحاظ کنیم آمار زندانیان مرتبط با مواد مخدر به 70 درصد می‌رسید که رقم تکان دهنده‌ای است. سرقت و جرائم مالی در رتبه دوم و جرائم علیه اشخاص در رتبه سوم قرار دارد.
رئیس سازمان زندان‌ها در ادامه افزود: سختی کاری که به پزشکان تعلق می‌گیرد مشمول پزشکان زندان نیز می‌شود، در این رابطه دولت نتوانست اعتبارات را فراهم کند و این امر برای سازمان زندان ها محقق نشد که امیدواریم در سال جاری این اعتبارات در نظر گرفته شود و پزشکان زندان هم بتوانند هم ردیف پزشکان و پیراپزشکان مشمول تسهیلات وزارت بهداشت  قرار گیرند.
وی همچنین در رابطه با انتقال زندان اوین به خارج از شهر نیز گفت: در این رابطه مذاکراتی با شهردار تهران آغاز شده است و امیدواریم که بتوانیم برای فروش زندان و انتقال آن به خارج از شهر اقدام کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز درمان بیماران قلبی عروقی با دستگاه IVL در شهرکرد
اطلاعیه روابط عمومی رگولاتوری درباره افزایش تعرفه اینترنت تلفن همراه
جمعه واقعا سیاه
استاندار زنجان بر همکاری همه دستگاه‌ها در مقابله با آنفولانزا تاکید کرد
دعوت وزارت کار از صاحبان کسب و کار برای پیوستن به پویش "ترویج ورزش بانوان​ کارگر"
اجرای طرح مکمل‌یاری ویتامین D در دانشگاه علوم پزشکی یزد
واژگونی دو خودروی ری‌را و نیسان
ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در میاندورود آغاز شد
مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان با حضور رئیس‌جمهور
کشف ۳۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در البرز
گلایه مردم از قیمت بالای خرما + فیلم
پایان طرح ملی پایگاه اطلاعات خانواده در میاندشت
کلاهبرداری به بهانه استخدام
کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در ارومیه
کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در برخی نقاط مازندران
شکست تیم ملی فوتبال بانوان ایران در دومین دیدار دوستانه
تولید ۲۱۰ هزار تن خرما در استان بوشهر
خبر ۲۰؛ در همایش خاک چه گذشت؟
هماهنگی برای برگزاری یادواره سه شهید گمنام دفاع مقدس در آبادان
احیای جلوه‌های تاریخی بوکان با مرمت پل سلطان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)