• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۹۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹
بین الملل » آمریکا
پس از رسوایی ایمیل ها؛

گوگل نتایج «جستجو»ها را به نفع هیلاری کلینتون تغییر می‌دهد

گوگل تمام واژه هایی را که به وجهه کلینتون خدشه وارد می کند در رده های پایینِ پیشنهادها به کاربران قرار می دهد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما خبرنگار شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: سایت گوگل نتایج «جتسجو»ها را در این  پایگاه به نفع هیلاری کلینتون تغییر می‌دهد. 
ویلیام لاجونس، خبرنگار فاکس نیوز گفت: گزارش تحقیقیِ جدیدی توسط سایت «سورس فِد» منتشر شده که براساس آن، این منبع به دنبال انجام تحقیقات درباره طرز عملکرد پایگاههای مختلف جستجوگر اینترنتی، مدعی شده است پایگاه اینترنتی «گوگل» در کمک به کاربران در خصوص هدایت نتایج «جتسجو»های شان در این سایت، به نفع مبارزات انتخاباتی هیلاری کلینتون گام برمی دارد. 
به عنوان مثال، اگر واژه هیلاری کلینتون را در اکثر سایت‌های جستجوگر اینترنتی، مانند «یاهو» یا «بینگ» وارد کنید و پس از آن، سه حرف انگلیسی cri را وارد کنید، آن سایت‌های جستجوگر برای کمک به عملیات جستجوی شما، واژه criminal charges (اتهامات جنایی) را پیشنهاد می‌کنند، اما اگر دقیقاً همین جستجو را در سایت گوگل انجام دهید، نرم افزار جستجوگرِ این سایت برای کمک به عملیات جستجوی شما واژه crime reform (اصلاح قوانین جنایی) یا crime bill (لایحه مبارزه با جرم و جنایت) را می‌آورد. 
گوگل همچنین واژه crisis (بحران) را به کاربرِ جستجوکننده پیشنهاد می کند. در هر صورت، دست‌کم در سه واژه اولِ پیشنهادی در پایگاه اینترنتی گوگل، اصولاً به تحقیقات جنایی درباره استفاده کلینتون از سِرور خصوصی ایمیل‌هایش برای تبادل اسناد محرمانه‌ی دولتیِ آمریکا که اکنون در دست تحقیق اف بی آی است، هیچ اشاره‌ای نمی‌شود. 
به عنوان مثال دیگر، اگر پس از واژه هیلاری کلینتون در اکثر سایت‌های جستجوگر اینترنتی، مانند یاهو و بینگ،  سه حرف انگلیسی ind را تایپ کنید، نرم‌افزار جستجوگرِ این سایت‌ها برای کمک به عملیات جستجوی شما، واژه indictment (کیفرخواست) را می‌آورد. 
این در حالی است که جستجوگر گوگل در واکنش به تایپ سه حرف ind در رابطه با خانم کلینتون، واژه‌های indiana (ایالت ایندیانا) یا india (کشور هند) را می‌آورد. این در حالی است تحقیقات نشان می‌دهد که مقدار جستجوی کاربران اینترنتی در خودِ پایگاه اینترنتی گوگل برای کیفرخواست خانم کلینتون یا ایراد اتهام جنایی به وی، هشت برابر واژه «هند» است. 
گوگل تلاش داشته است تمام واژه هایی را که به وجهه هیلاری کلینتون خدشه وارد می کند در رده های پایینِ پیشنهادهای  این سایت به کاربران اینترنتی قرار دهد و به جای آن، واژه های مثبت یا خنثی را در رابطه با هیلاری کلینتون به کاربران ارایه کند. 
از طرف دیگر، پایگاه اینترنتی گوگل چنین کاری را برای دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواهِ هیلاری کلینتون انجام نمی دهد. مثلاً اگر در بخش جستجوی سایت گوگل، سه حرف انگلیسی rac را پس از واژه دونالد ترامپ تایپ کنید، واژه انگلیسی racist (نژادپرست) نمودار می‌شودد، که دقیقاً همان واژه‌ای است که در سایر سایت‌های جستجوگر آورده می‌شود. این نشان می‌دهد که گوگل تلاش خاصی برای زدودن واژه‌های لطمه زننده به دونالد ترامپ انجام نمی‌دهد. 
در ضمن اگر پس از واژه برنی سندرز، رقیب جمهوریخواه هیلاری کلینتون، در سایت گوگل، سه حرف انگلیسی soc را تایپ کنید، واژه انگلیسی socialist (سوسیالیست) می‌آید که هماهنگ با سایر سایت‌های جستجوگر اینترنتی است. 
خبرنگار فاکس نیوز در خاتمه افزود: البته پایگاه اینترنتی گوگل این اتهامات را رد کرده است که پیشنهاد واژه‌های جستجو برای هیلاری کلینتون را در این سایت دستکاری کرده است تا واژه‌های لطمه زننده به هیلاری کلینتون را در رده‌های پایین واژه‌های پیشنهادی به کاربران اینترنتی قرار دهد تا آن کاربران حتی المقدور به واژه های ضربه زننده به هیلاری کلینتون مراجعه نکنند. پایگاه اینترنتی گوگل طی بیانیه‌ای، ضمن رد این اتهامات، تأکید کرده است هیچ نامزد انتخاباتی یا آرمان خاصی را بر دیگر نامزدها یا آرمان ها ترجیح نمی دهد. گوگل توضیح داده است که نرم‌افزار جستجوگرِ این سایت که واژه های نیمه‌تمام را تکمیل و آن را به کاربران پیشنهاد می‌کند، به طور خودکار واژه‌های زننده یا توهین‌آمیز را حذف می‌کند و از این رو، این امر هیچ اختصاصی به خانم هیلاری کلینتون ندارد، بلکه اگر برای هر شخص دیگری نیز در سایت گوگل جستجو انجام شود، کلمات زننده یا توهین آمیز در این سایت به طور خودکار به کاربران پیشنهاد نخواهد شد. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح هوشمند سازی موتورخانه‌های ادارات دولتی و مدارس در چهارمحال و بختیاری
خودسوزی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج
حفظ قهرمانی، هدف اصلی حضور در پاراآسیایی جوانان
توزیع شیر در مدارس قم از ۱۵ آذر
جشن اکران فیلم دختر برقی در سینما آزادی کرمانشاه
مسئولان پای میز خدمت در بوکان
عملیات علیه سازمان فتو در ترکیه
پیگیری درخواست‌های ۱۰۵ نفر از مراجعین به دادگستری خوزستان
یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی
برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس اردبیل
افزایش جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
معرفی کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس
مردم ایران میراث دار نهضت جنگل و روحیه استکبار ستیری یک روحانی مبارز
اعزام کاروان راهیان نور اشنویه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برتری مس کرمان بر فرازبام خاییز دهدشت درلیگ برتر هندبال
انتشار بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
بیش از ۶ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شده‌اند
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آبان ماه
حفاظت ۴ هزار نیرو از ۳۰ میلیون هکتار عرصه‌طبیعی کشور
«مسئولیت و سازندگی»، منتخب کتاب فصل دانشجویان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)