• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۲۲۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

اعطای جایزه سازمان جهانی بهداشت به پزشک ایرانی

هشتمین جایزه بنیاد کویت برای سال 2015 به دلیل تحقیقات و فعالیت در حوزه کنترل سرطان، بیماری های قلبی و دیابت در منطقه مدیترانه شرقی به خانم دکتر نضال صراف زادگان مؤسس و رئیس پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اهدا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت صراف زادگان گفت: این جایزه تحت عنوان مؤثرترین فرد اعطای جایزه سازمان جهانی بهداشت به پزشک ایرانیدر زمینه اقدامات پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر به ویژه بیماری های قلبی عروقی در سطح کشورهای منطقه مدیترانه شرقی اهدا شده است.

وی ادامه داد: این جایزه هر ساله با بررسی عملکرد محققانی که در این زمینه فعالیت دارند به یک نفر تعلق می گیرد و هزینه این جایزه نیز توسط بنیاد دولت کویت تأمین می شود اما نکته مهم این است که در سه سال گذشته این جایزه به هیچ فردی اعطا نشده بود، ولی امسال و در بین 22 کشور، این جایزه به یک فرد ایرانی تعلق گرفت که افتخاری برای جامعه علمی کشور است.

صراف زادگان افزود: نامه رییس سازمان جهانی بهداشت درخصوص تعلق جایزه به اینجانب به صورت رونوشت برای وزرای بهداشت و درمان و همچنین امور خارجه، رؤسای روابط بین الملل این وزارتخانه ها، نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران، دفتر نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل و سازمان های بین المللی مرتبط، ارسال شده بود و سایت های معتبر خارج از کشور، از جمله فدراسیون جهانی قلب (WHF)، انجمن بین المللی پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی (ICCPR) و انجمن جهانی فشار خون (WHL) نیز این مطلب را منتشر کردند که نشان از اهمیت این جایزه و افتخار کسب شده برای کشور است.

وی در خصوص تاریخچه فعالیت پژوهشکده قلب و عروق اصفهان، گفت: پژوهشکده قلب و عروق در سال 1372 تحت عنوان مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان به عنوان یکی از اولین مراکز پژوهشی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأسیس شد و پس از آن کد بودجه مستقل و چارت تشکیلاتی سازمانی و استخدامی به آن تعلق گرفت.

دکتر صراف زادگان گفت: هدف از تأسیس این مرکز، اجرای طرحهای پژوهشی در زمینه پیشگیری و کنترل بیماریهای قلبی و عوامل خطرساز آنها و اصلاح شیوه زندگی و کاربردی کردن تحقیقات برای کاهش شیوع و بروز این بیماریها در سطح جامعه است. 

رییس پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: این پژوهشکده جزء نخستین مراکز تحقیقاتی مصوب وابسته به وزارت بهداشت در سطح کشور است، چنانکه در اوایل دهه 70 حداکثر چهار یا پنج مرکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت در کشور وجود داشت، اما اکنون حدود 600 مرکز تحقیقاتی در کشور فعالیت دارند همچنین در سال 1390 بر اساس سیاست وزارت بهداشت مبنی بر تأسیس پژوهشکده ها و از آنجا که مرکز تحقیقات قلب و عروق شرایط لازم از جمله حداقل سه مرکز تحقیقاتی مصوب را دارا بود، این مرکز به پژوهشکده قلب و عروق اصفهان تبدیل شد و در حال حاضر پژوهشکده مشتمل بر شش مرکز تحقیقاتی است که هر مرکز تحقیقاتی معادل یک گروه آموزشی در دانشکده و خود پژوهشکده معادل یک دانشکده به حساب می آید.

وی در خصوص امتیازات مهم پژوهشکده قلب و عروق اصفهان نیز گفت: مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان از سال 2003 میلادی به عنوان مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی (WHO) در منطقه مدیترانه شرقی انتخاب و این همکاری در سه دوره متوالی چهار ساله تمدید شد که آخرین بار در اکتبر سال 2015 بار دیگر تحت عنوان پژوهشکده به این افتخار رسید و درحال حاضر به عنوان تنها مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی در زمینه پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی و عروقی در ایران و منطقه مدیترانه شرقی فعالیت می کند.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)