امام جمعه زنجان : توجه به بسیج دانش آموزی،سرمایه گذاری برای تربیت نیروهای ولایی
خطیب جمعه زنجان گفت: توجه به بسیج دانش آموزی یک نوع سرمایه گذاری برای تربیت نیروهای ولائی وانقلابی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه زنجان درخطبه های نمازجمعه این هفته با اشاره به هشتم آبان ماه روز نوجوان و بسیج دانش آموزی،افزود : بزرگداشت این روز یک وظیفه برای همه است وتوجه به تربیت نیروهای بسیجی سرمایه گذاری برای آینده است .
حجت الاسلام والمسلمین خاتمی با گرامیداشت یاد ونام36 هزار شهید نوجوان کشور گفت: این نوجوانان بدون داشتن هیچ تکلیفی درس ومدرسه را رها کردند وبرای دفاع از تمامیت ارضی کشورمان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند .
وی همچنین بااشاره به اینکه هشتم آبان روز پدافند غیر عامل است گفت: دفاع امر فطری بوده و دشمن در دو حالت مستقیم و غیر مستقیم وارد جنگ میشود که آنچه که مهم است مقاومسازی و اصل ایمنسازی دربرابردشمن است .
خطیب جمعه زنجان برضرورت دشمن شناسی تاکید کرد وافزود: با تقویت روحیه ایستادگی و مقاومت باید به مقابله با دشمن پرداخت .
حجت الاسلام والمسلمین خاتمی همچتنین 13 آبان را واقعه مهم تاریخی کشور دانست وگفت:امسال راهپیمایی این روز باشکوه تر ازهرسال برگزار شود.
وی افزود: دشمنان با ناامیدی از گزینه های نظامی علیه کشور ما ، با ترفندهای گوناگونی مثل از بین بردن زیر ساختها و تهدیدات فرهنگی سعی در ضربه زدن به نظام رادارند که هشیاری دراین زمینه هرتوطئه ای را خنثی خواهدکرد .