پخش زنده
امروز: -
کدو تنبل فواید زیادی برای سلامتی از جمله جلوگیری از سرماخوردگی، کاهش وزن، بهبود پوست، تقویت دید و بهبود خلق و خو دارد.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، کارشناس تغذیه مهاباد گفت: کدوتنبل کالری
و کربوهیدرات اندکی دارد و بنابراین استفاده از آن در رژیم غذایی به منظور کاهش
وزن منطقی به نظر می رسد
.
احمد
مولودی افزود: مصرف کدوتنبل باعث می شود که افراد برای مدت طولانی تری احساس سیری
کرده و از مصرف تنقلات در طول روز پرهیز کنند.
وی
اضافه کرد: کدو تنبل به همراه سایر سبزیجات مانند هویج، کدو و سیب زمینی شیرین
حاوی سطوح زیادی بتاکاروتن و سایر کارتنوئیدهاست که موجب رنگ نارنجی روشن این
سبزیجات هستند.
به
گفته مولودی بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود که یکی از
مهمترین مواد مغذی برای استحکام پوست است.این ماده به پوست اجازه
می دهد که سفت بماند، در برابر آسیب مقاومت کند و سریعتر التیام یابد.
همچنین
این ترکیب با پیشگیری از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های بدن که منجر به پیری
می شود، همانند یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
وی
ادامه داد: روغن دانه کدوتنبل حاوی سطوح بسیار بالایی آنتی اکسیدان های طبیعی و
اسیدهای چرب اشباع نشده است.
تحقیقات
نشان داده کدوتنبل ژن های دخیل در پیشگیری از بروز بیماری آلزایمر را فعال می کند.
مصرف
کدو تنبل به تقویت خلق و خوی افراد کمک می کند. این سبزی مملو از منیزیم است که در
بسیاری از واکنش های شیمیایی مغز دخیل است و می تواند درمانی برای افسردگی و
اضطراب به شمار رود.
پختن
سوپ کدو تنبل با زنجبیل و ادویه گزینه مناسبی برای تغذیه در شب های زمستان است.