• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۸۱۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۰
بین الملل » تحلیلی

مقام صهیونیست: اسرائیل باید نگران جدایی بین اهداف خود و روسیه در خاورمیانه باشد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ،خبرگزاری رویترز در گزارشی از بیت المقدس به قلم لوک بیکر نوشت: یک مقام بلندپایه اسرائیل که هفته گذشته نشست هایی سطح بالا را در مسکو پایتخت روسیه برگزار کرد گفت اسرائیل باید نگران جدایی بین اهداف روسیه در خاورمیانه و اهداف خود باشد.

آوی دیختر رئیس کمیسیون امور خارجی و دفاعی کنست و رئیس سابق دستگاه اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی(شین بت) افزود دیدگاه های روسیه درمورد ایران، بشار اسد رئیس جمهور سوریه و جنبش حزب الله لبنان در تضاد شدید با دیدگاه های اسرائیل است و این می تواند منبعی برای یک کشمکش بالقوه باشد.
وی اگرچه گفت مسکو از روابط خوبی که با اسرائیل دارد قدردانی می کند و روابط دیپلماتیک بین دو طرف را جدی تلقی می کند اما در اقدام علیه هر کشوری در خاورمیانه ازجمله اسرائیل که منافعش را به خطر اندازد ، درنگ نخواهد کرد.
دیختر در تشریح گفتگوهای خود با اعضای بلندپایه پارلمان روسیه، معاون وزیر دفاع و همچنین معاون رئیس شورای امنیت این کشور تصریح کرد:« شکاف بین ما و آنها عمیق و نگران کننده است.»
وی گفت:«‌ روسیه فکر می کند یک ابرقدرت است و همین گونه عمل می کند»
مقامات روسی درحال حاضر به درخواست ها برای اظهارنظر درباره روابط روسیه با اسرائیل پاسخ نداده اند.
درحالی که روسیه به شدت در درگیری های سوریه دخیل است و در حمایت از بشار اسد علیه افراطیون می جنگند، اسرائیل تلاش کرده است خطوط ارتباطی خود را با مسکو حفظ کند تا بتواند از خطر رویارویی اتفاقی با روسیه دور بماند.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل امسال سه مرتبه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار کرده است.
نگرانی اصلی اسرائیل توانایی برای دفاع از مرزهای خود در برابر حمله احتمالی حزب الله است. اسرائیل سال 2006 جنگی را با حزب الله لبنان داشت. حزب الله از زرادخانه موشکی قابل توجهی برخوردار است.
جت های جنگنده و توپخانه اسرائیل طی دو سال گذشته حملاتی را علیه کاروان های حامل تسلیحات در جنوب سوریه انجام داده اند. اسرائیل مدعی است این تسلیحات درحال ارسال برای حزب الله بوده است.
از دیدگاه اسرائیل، ایران بزرگ ترین تهدید در منطقه است و برای مقابله با اسرائیل هر اقدامی که بتواند، چه به طور مستقیم و چه ازطریق نمایندگان خود یعنی حزب الله و اسد، انجام خواهد داد. این در حالی است که روسیه با هیچکدام از این بازیگران مشکلی ندارد.
دیچر در مورد مسکو تصریح کرد:« آنها حزب الله را فرمانبردار ایران در سوریه و لبنان می دانند و از این گروه شبه نظامی شیعه که در عراق و سوریه فعال است حمایت می کنند. روسیه، ایران و گروه هایی را که به نمایندگی از آن فعالیت می کنند، آنگونه که برای اسرائیل تهدید به شمار می روند، خطرناک نمی داند.»
وی گفت مسکو معتقد است اسد باید برسر قدرت بماند، ایران یک نیروی ثبات بخش است و موافقتنامه هسته ای که آمریکا با ایران امضا کرد تا حد زیادی مثبت است. این در حالی است که دیدگاه اسرائیل درمورد اینها کاملا برعکس است.
آمریکا در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما رئیس جمهور فعلی این کشور تا حد زیادی از خاورمیانه عقب نشینی کرده و به روسیه اجازه داده است نفوذ خود را در این منطقه افزایش دهد. هنوز مشخص نیست سیاست خارجی آمریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ تا چه حد تغییر خواهد کرد. با این حال رئیس جمهور منتخب آمریکا نشان داده است در مورد سوریه سیاست این کشور را به روسیه نزدیکتر خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز درمان بیماران قلبی عروقی با دستگاه IVL در شهرکرد
اطلاعیه روابط عمومی رگولاتوری درباره افزایش تعرفه اینترنت تلفن همراه
جمعه واقعا سیاه
استاندار زنجان بر همکاری همه دستگاه‌ها در مقابله با آنفولانزا تاکید کرد
دعوت وزارت کار از صاحبان کسب و کار برای پیوستن به پویش "ترویج ورزش بانوان​ کارگر"
اجرای طرح مکمل‌یاری ویتامین D در دانشگاه علوم پزشکی یزد
واژگونی دو خودروی ری‌را و نیسان
ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در میاندورود آغاز شد
مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان با حضور رئیس‌جمهور
کشف ۳۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در البرز
گلایه مردم از قیمت بالای خرما + فیلم
پایان طرح ملی پایگاه اطلاعات خانواده در میاندشت
کلاهبرداری به بهانه استخدام
کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در ارومیه
کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در برخی نقاط مازندران
شکست تیم ملی فوتبال بانوان ایران در دومین دیدار دوستانه
تولید ۲۱۰ هزار تن خرما در استان بوشهر
خبر ۲۰؛ در همایش خاک چه گذشت؟
هماهنگی برای برگزاری یادواره سه شهید گمنام دفاع مقدس در آبادان
احیای جلوه‌های تاریخی بوکان با مرمت پل سلطان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)