• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۹۹۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸
اقتصادی » بازاروتجارت
یک پیمانکار ایرانی

شرکت پیمانکار ایرانی برنده مناقصه انتقال آب نیجریه

یک شرکت پیمانکاری ایرانی در رقابت با 100 پیمانکار بین المللی برنده مناقصه طرح آبرسانی در نیجریه شد.

ناصر ترکش دوز، مدیرعامل شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس در گفتگوی اختصاصی با  خبرگزاری صداوسیما؛ گفت: این شرکت برنده مناقصه طرح تأمین و انتقال آب منطقه بزرگی از نیجریه به عنوان اُسُون شد.

وی با بیان اینکه  مهاب قدس در مرحله نخست این مناقصه  با  100 شرکت بزرگ  بین المللی رقابت کرد افزود: در مرحله دوم، ایران جزء هشت شرکت فهرست کوتاه این مناقصه قرار گرفت و در نهایت با بررسی محاسبات و اطلاعات مورد نیاز این طرح در مرحله نهایی برنده مناقصه شد. 

مدیرعامل شرکت مهاب قدس  بزرگترین دستاورد این مناقصه  را برنده شدن یک شرکت ایرانی در میان شرکت های صاحب نام دنیا  عنوان کرد و  گفت: در فهرست کوتاه نهایی شرکتهایی از کشور آمریکا ، انگلیس ، ترکیه ، ایران ، پاکستان ،فرانسه مصر ،تونس و چند شرکت از نیجریه حضور داشتند. 

مدیر عامل شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس با بیان اینکه  فاینانس این طرح برعهده  بانک توسعه اسلامی است تصریح کرد : این طرح قرار است طی دو سال اجرایی شود و شرکت مهاب قدس  علاوه بر طراحی وظیفه نظارت بر اجرا  را نیز بر عهده دارد .

وی افزود : کل ارز آوری حاصل از  طراحی و اجرای این طرح طی دو سال آینده حداقل شش تا هفت میلیون دلار است  که با افزایش طول مدت اجرا قابل افزایش است .

ترکش دوز با بیان اینکه طرح انتقال اب در نیجریه ، شامل تأمین و انتقال آب است افزود: در این طرح  آب  از مسافتی حدود 40 تا 50 کیلومتری  منتقل و در  مخازنی که برای همین منظور احداث می شود برای تامین آب منطقه بزرگی به نام اُسُون تأمین ذخیره می شود. 

وی  یکی از مهمترین دستاوردهای این طرح  را زمینه سازی برای حضور مشاوران ایرانی در اجرای این طرح عنوان کرد و گفت : شرکت مهاب قدس با عهده دار شدن طراحی و اجرای این طرح می تواند در انتخاب پیمانکار با تجربه ایرانی برای اجرای این طرح نقش آفرین باشد . 

وی با بیان  اینکه حدود 2 هزار مهندس نخبه در شرکت مهاب قدس مشغول به کار هستند که حدود 10 تا 20 درصد انان درگیر طرح های خارجی هستندگفت: شرکت مهاب قدس امسال به عنوان صادرکننده برتر از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت انتخاب شد و این نخستین  بار است که شرکت های مشاوره به عنوان صادرکننده برتر انتخاب می شوند. 

مدیرعامل شرکت مهاب قدس خاطرنشان کرد: بیش از 80 درصد صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور در حوزه فعالیت وزارت نیرو است.
ترکش دوز با اشاره به اینکه شرکت  مهاب قدس تاکنون در 50 مناقصه  در 28 کشور شرکت کرده است گفت: مهاب قدس تاکنون در 30  مناقصه موفق شده است  و هم اکنون 15 طرح در دست اجرا دارد که از جمله می توان به طراحی هفت سد در کشور عمان اشاره کرد  که  روند اجرایی انها در حال پیگیری است. 

ترکش دوز طرح انتقال آبی در سریلانکا  را یکی دیگر از طرحهای خارجی مهم مهاب قدس عنوان کرد و افزود: در این طرح ضمن انتقال  آب از یک حوضه آبی به حوضه دیگر با استفاده  از اختلاف ارتفاع حدود 500 متری  برق تولید خواهد شد. 

وی اضافه کرد: در این طرح، شفتی به ارتفاع 500 متر احداث می شود که در دنیا بی نظیر است که مشاور و ناظر طرح مهاب قدس و همچنین پیمانکار آن شرکت فرآب است.

ترکش دوز درباره سد و نیروگاه برق آبی که شرکت "سان هایدرو" چین در سریلانکا برنده شده است گفت: دولت سریلانکا در این طرح نیز مهاب قدس را به عنوان مهندس مشاور و ناظر کیفی این طرح انتخاب کرده است. 

وی با اشاره به فعالیت 35 ساله این شرکت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: مهاب قدس حدود 2 هزار طرح که عمده آنها در زمینه آب و برق، سدسازی، توسعه نیروگاه های برقآبی، طرح آب و فاضلاب، آبیاری و زهکشی و مطالعات یکپارچه آب بوده است طراحی کرده که بیشتر آنها در داخل کشور اجرا شده است. 

مدیرعامل شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس گفت: علاوه بر طرح های آب و برق، این شرکت در اجرای طرح های بزرگی مانند بزرگراه حرم تا حرم، خط 2 متروی کرج، خط 7 متروی تهران و خط 2 متروی شیراز نیز حضور دارد. 

وی مهمترین و بزرگترین طرحی که این شرکت در کشور اجرا کرده است را سد کارون3 اعلام کرد و افزود: اخیراً نیز که کمیسیون بین المللی سدسازان جهان و انجمن مهندسین آمریکا و چین، مهاب قدس را به عنوان بهترین سازنده سد در 30 سال اخیر انتخاب کردند که نمونه آن سد کارون3 است.

ترکش دوز با اشاره به حضور این شرکت ایرانی در طراحی طرح های بین المللی گفت: این شرکت در مناقصه سد تاربِلا در پاکستان که هیئت بانک جهانی فاینانس آن را قبول کرده است نیز حضور دارد.

وی اضافه کرد: این طرح بزرگترین سد جهان از نظر حجم مخزن با ظرفیت 40 میلیارد مترمکعب است که شرایط آن حضور شرکت ها با کنسرسیوم شرکت های دیگر بوده است پنج گروه از شرکت های مطرح دنیا در این مناقصه حضور یافته اند و از ایران نیز شرکت مهاب قدس حضور دارد که در مرحله دوم در رتبه سه قرار گرفته که امیدواریم برنده این مناقصه هم باشیم.

وی همچنین از حضور این شرکت در طراح های دیگر بین المللی خبر داد وافزود: بلندترین سد خاکی دنیا که قرار است در هند ساخته شود و مهندس مشاور آن شرکت هِچ ِکانادا است این شرکت از مهاب قدس نیز به عنوان مهندس مشاور طرح دعوت کرده است.

ترکش دوز همچنین گفت: شرکت "روس هایدرو" روسیه نیز برنده مناقصه چند سد و نیروگاه بزرگ در چین است که از مهاب قدس به عنوان مشاور و طراح طرح دعوت به همکاری کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمایت مجمع خیرین امدادگران عاشورا از بیماران سرطانی و صعب‌العلاج
تولید پایدار با مدیریت هوشمند آفات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و سوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی پیام ارسال کرد
برگزاری محفل قرآنی دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد
فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما برای مخاطبان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و سوم آبان ۱۴۰۴)
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
مهربان یکی از مناطق پیشرو در جذب اعتبارات عمرانی روستایی در آذربایجان شرقی
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهرها
تحولات منطقه محور مذاکرات وزرای خارجه ایران و ترکیه
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
زمین لرزه ٣.۵ ریشتری در بیرجند
قطعی برق در شهرکرد
پیوستن سازمان منطقه آزاد ارس به عضویت سازمان جهانی گردشگری
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
الگوی آشوب
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)