پخش زنده
امروز: -
در این بیانیه آمده است به منظور شکست دادن داعش و گروه های مشابه، دولت جدید آمریکا در صورت لزوم عملیات نظامی ائتلافی و مشترک را دنبال خواهد کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ بنا بر بیانیه ای که لحظاتی پس از مراسم تحلیف دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا در پایگاه اینترنتی کاخ سفید منتشر شد، دولت ترامپ شکست «گروه های تروریستی اسلامگرای افراطی» را در اولویت سیاست خارجی خود قرار خواهد داد.
دولت ترامپ در بیانیه ای با عنوان سیاست خارجی «نخست آمریکا» اعلام کرد شکست دادن داعش و دیگر گروه های تروریستی اسلامگرای افراطی مهم ترین اولویت ما خواهد بود.
در این بیانیه آمده است به منظور شکست دادن و از بین بردن داعش و گروه های مشابه، دولت جدید آمریکا در صورت لزوم عملیات نظامی ائتلافی و مشترک را دنبال خواهد کرد، برای قطع تامین مالی گروه های تروریستی تلاش خواهد کرد، تبادل اطلاعات را گسترش خواهد داد و از « جنگ سایبری » برای مختل کردن تبلیغات و تلاش برای عضو گیری استفاده خواهد کرد.
در بیانیه کاخ سفید به این مسئله اشاره نشده است که سیاست های ترامپ تا چه حد ممکن است با سیاست های باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا متفاوت باشد.
رابطه با روسیه
بیانیه کاخ سفید ظاهرا به روابط بهتر با روسیه نیز اشاره داشت، موضوعی که ترامپ اعلام کرده است برای آن تلاش خواهد کرد. در این بیانیه آمده است: ما همیشه خوشحال می شویم وقتی می بینیم دشمنان قدیمی به دوست تبدیل می شوند و دوستان قدیمی به متحدان ما تبدیل می شوند.
در بیانیه کاخ سفید همچنین بار دیگر به این وعده تبلیغاتی ترامپ اشاره شده است که آمریکا از پیمان مشارکت ترانس پاسیفیک (دو سوی اقیانوس آرام) خارج خواهد شد.
حذف «برنامه اقدام آب و هوایی» باراک اوباما
کاخ سفید در ادامه بیانیه ای که در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرده است اعلام کرد: دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا متعهد به حذف «برنامه اقدام آب و هوایی» باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا و دیگر ابتکارهای زیست محیطی وی است.