پخش زنده
امروز: -
نماز عبادی سیاسی جمعه در بخش های استان قم با حضور مردم مومن با شکوه خاصی اقامه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام
گلدوست امام جمعه سلفچگان با اشاره به برگزاری ششمین اجلاس بین المللی حمایت از
انتفاضه فلسطین در تهران گفت: همه مسلمانان باید آگاه باشند که دشمنان با دامن زدن
به جنگ قومی و مذهبی در منطقه غرب آسیا به دنبال به حاشیه بردن مساله فلسطین
هستند.
حجت الاسلام میرمومنی امام جمعه کهک حمایت از فلسطین را وظیفه همهم مسلمانان جهان دانست و افزود: ایستادگی محور مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی الگویی برای همه جهان اسلام است و مسلمانان باید با کنار گذاشتن اختلافات در برابر دشمن مشترک متحد شوند.
حجت الاسلام ابراهیمی امام جمعه شهر دستجرد بیانات رهبر معظم انقلاب در اجلاس بین المللی انتفاضه را چراغ راهی برای سران کشور های اسلامی عنوان کرد و افزود: کشورهای اسلامی باید با هوشیاری و بازنگری در موضوع انتفاضه مردم فلسطین برای رهایی قدس شریف گام بردارند.
حجت الاسلام عادل پورامام جمعه قنوات با اشاره به فعالیت
قرارگاه های فرهنگی در مناطق مختلف گفت: ساماندهی اقدامات فرهنگی، آسیب شناسی
فرهنگی، ارائه راهکارهای مفید و کاربردی، کشف توانمدی ها و استفاده از ظرفیت های
هر منطقه از وظایف این مراکز فرهنگی است.
حجت الاسلام دهقانی، امام جمعه جعفریه با گرامیداشت روز امور تربیتی در 8 اسفند گفت: تربیت و تلاش برای تعالی دانش آموزان وظیفه همه دستگاه های فرهنگی است و باید در این مسیر به دو بال پرورش فکری و تعلیم علم در نسل نوجوان و جوان توجه کرد.
حجت الاسلام قوامی امام جمعه پردیسان هم با اشاره به توفیقات نیروهای مردمی عراق در برابر گروهک های تروریستی و تکفیری گفت: اگر حشد الشعبی به دستور مرجعیت شیعه در عراق تشکیل نمی شد امروز داعش بر این کشور حکمرانی می کرد.