• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۴۲۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷
اجتماعی » انتظامی و حوادث
اخبار حوادث شانزدهم اسفند 95؛

از رد رشوه تا تصادف در ایستگاه اتوبوس

تازه ترین اخبار حوادث شانزدهم اسفند 95 ایران را در صفحه حوادث گروه اجتماعی خبرگزاری صداوسیما دنبال کنید.

* تصادف خودروی سواری با ایستگاه اتوبوس براثر خواب آلودگی راننده
* دست رد ماموران وظیفه شناس به رشوه 100 میلیون ریالی در گرگان
* کارمند اخراجی عامل انتشار خبر کذب بود
* 6 نفر در ارتباط با حادثه پتک باغملک دستگیر شدند
* انهدام شبکه بزرگ پولشویی در نوشهر
* توقیف بیش از 36 تن برنج توسط پلیس ایرانشهر 
* کشف کارگاه تولید مشروبات الکلی در گرگان
* تلف شدن 66 راس احشام در برخورد با کامیون در پلدختر


تصادف خودروی سواری با ایستگاه اتوبوس براثر خواب آلودگی راننده

دانلود فیلم
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود فیلم



از رد رشوه تا تلف شدن احشامبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ فرمانده انتظامی استان از صحت عمل و رد رشوه 100 میلیون ریالی ماموران وظیفه‌شناس کلانتری 13 گرگان خبر داد.
سردار "علی‌اکبر جاویدان" گفت: ماموران کلانتری 13 فرماندهی انتظامی گرگان پس از مدت ها تحقیقات پلیسی موفق شدند یکی از عوامل توزیع مواد مخدر را دستگیر کنند.
وی افزود: در این عملیات و در بازرسی از خودروی متهم مقادیری مواد مخدر از نوع شیشه و سه فشنگ سلاح شکاری به همراه ترازوی توزین مواد مخدر کشف شد.
فرمانده انتظامی گلستان گفت: متهم جهت تطمیع ماموران و فرار از مجازات قانونی پیشنهاد یک صد میلیون ریال رشوه را داد که با امتناع ماموران وظیفه شناس انتظامی روبه رو شد.
سردار جاویدان روحیه قناعت و مسئولیت‌پذیری را از خصیصه‌های اخلاقی کارکنان انتظامی برشمرد و گفت: ماموران وظیفه شناس این کلانتری ضمن امتناع از قبول رشوه مراتب را صورتجلسه کرده و متهم نیز با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
فرمانده انتظامی گلستان در پایان خاطرنشان کرد: از ماموران وظیفه شناس به خاطر صحت عمل و صداقت در انجام امور محوله با اهداء هدایایی تقدیر شد.

کارمند اخراجی عامل انتشار خبر کذب بود
از رد رشوه تا تلف شدن احشامرئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: کارمند اخراجی که با انتشار اخبار کذب قصد لطمه به اعتبار شرکتی که در آن مشغول به کار بود را داشت، با عکس‌العمل به موقع افسران پلیس فتا استان خوزستان دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.  
سرهنگ حسنوند در اینباره گفت: چندی پیش مدیر یکی از شرکت‌های استان به این پلیس مراجعه و اظهار داشت شخص ناشناسی با ایجاد کانالی در یکی از شبکه‌های اجتماعی اقدام به انتشار اخبار خلاف واقع و کذب در جهت اعتصاب کارکنان و تشویش اذهان عمومی به ویژه کارکنان شرکت کرده و این امر موجب ایجاد ناامنی و بی‌اعتمادی به مدیران شرکت گردیده است.
وی افزود‌: با بررسی‌های به عمل آمده و تحقیقات میدانی توسط کارشناسان فنی این پلیس ‌مشخص گردید‌ شخصی‌ که اقدام به ایجاد کانال نموده بود یکی از کارمندان اخراجی شرکت بوده لذا در راستای اجرای دستور مقام قضایی متهم به این پلیس احضار و با مشاهده ادله و مستندات به بزه انتسابی معترف گردید .
سرهنگ حسنوند در پایان ضمن اشاره به تحویل متهم به مراجع قضایی اظهار کرد: در قانون جرائم رایانه‌ایی برای نشر اکاذیب و توهین و افترا به اشخاص مجازات در نظر گرفته شده و مجرم افزون بر اعاده حیثیت به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون تا چهل میلیون یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


6 نفر در ارتباط با حادثه پتک باغملک دستگیر شدند
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خوزستان گفت: با تلاش ماموران انتظامی استان خوزستان 6 نفر در ارتباط با حادثه جمعه شب منطقه پتک شهرستان باغملک دستگیر شدند. 
در جریان یک درگیری بین دو طایفه محمدی و موسائی در روستای پتک باغملک در ساعت 23:30 جمعه گذشته 3 نفر کشته و یک نفر زخمی شد. 

انهدام شبکه بزرگ پولشویی در نوشهر
اعضای شبکه بزرگ پولشویی و اختلال در نظام اقتصادی ۱۳۰ میلیاردی در عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات شهرستان نوشهر شناسایی و متلاشی شدند. 


توقیف بیش از 36 تن برنج توسط پلیس ایرانشهر 
از رد رشوه تا تلف شدن احشامفرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر، از کشف 36 تن و 600 کیلوگرم برنج قاچاق به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال توسط ماموران پلیس این فرماندهی خبر داد.  
فرمانده انتظامی شهرستان ایرانشهر   با اشاره به دستگیری سه قاچاقچی در این راستا و معرفی آنها به مقامات قضائی جهت سیر مراحل قانونی، خاطرنشان کرد: برخورد نیروی انتظامی با قاچاقچیان کالا و ارز قاطع و به صورت مستمر خواهد بود که در این راستا تعامل بیشتر شهروندان با پلیس در ارتباط با اعلام موارد مشکوک و مظنون از طریق سامانه فوریت های پلیسی 110 باعث حمایت بیشتر از تولید ملی می شود.


کشف کارگاه تولید مشروبات الکلی در گرگان
از رد رشوه تا تلف شدن احشامدادیار داسرای عمومی و انقلاب گرگان گفت:این کارگاه با همکاری مردم، نیروهای بسیج سپاه و همکاری نیروی انتظامی گرگان و دستور دادیار کشف و ۲ نفر با تمامی دستگاه های تهیه و تولید مشروبات در این زمینه بازداشت شدند.
وی ادامه داد: از متهمین ۷۰۰ لیتر مشروبات الکلی تخمیر شده و ۲۰۰ لیتر مشروبات تخمیر نشده کشف و ضبط شد. 



تلف شدن 66 راس احشام در برخورد با کامیون در پلدختر
از رد رشوه تا تلف شدن احشامدر برخورد یک دستگاه کامیون با احشام 66 راس گوسفند تلف شدند .
فرمانده انتظامی پلدختر گفت: ماموران انتظامی پاسگاه "پل تنگ" پلدختر ، در پی اعلام مرکز 110 مبنی بر تصادف خودرو کامیون با احشام نرسیده به روستای "پا علم" ، بلافاصله جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
سرهنگ "صفر عبدالوند" ادامه گفت: با حضور ماموران در محل مشخص شد یک دستگاه کامیون در محور پلدختر به اندیمشک با گله گوسفندان برخورد  کرده که در این راستا 66 راس از آنان تلف شدند.
فرمانده انتظامی پلدختر با اشاره به این که کارشناس پلیس راه علت تامه تصادف را عدم توجه به جلو از جانب راننده کامیون اعلام کرد ، گفت: لازم است رانندگان با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی به خصوص در این ایام پایانی سال از رفتارهای پرخطر اجتناب کنند .


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)