• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۴۱۲۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۴
سیاسی » انتخابات

حضور مردم در صحنه ها؛ عامل اصلی اقتدار جمهوری اسلامی ایران

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت گفت: مهمترین عامل قوت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران حضور پر شور مردم در صحنه های مختلف از جمله در صحنه دفاع مقدس، سازندگی کشور و سیاسی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما علی اکبر ولایتی در ارتباط تصویری با بخش خبری 21 شبکه یک سیما با تبریک برگزاری پرشور انتخابات به محضر مقام معظم رهبری، مردم ایران، جهان اسلام و مسلمانان و متحدانمان در منطقه افزود: مشارکت بیش از 70 درصدی واجدان شرایط رای دادن در انتخابات و همچنین مشارکت ایرانی های مقیم بیش از 100 کشور جهان حاکی از آن است که ما به رکورد خوب جهانی و استاندارد طلایی در منطقه دست یافتیم و فضای باز سیاسی و استقبال مردم از این انتخابات حاکی از آن است که مردم با گذشت بیش از 40 سال از انقلاب به نظام خودشان همچنان علاقمندند.
وی افزود: در آستانه ورود رئیس جمهور کاسب کار آمریکا که برای جمع آوری پول برای اقتصاد ورشکسته آمریکا دوره گردی می کند و متاسفانه برخی از کشورهای ابزار دست آمریکا مانند عربستان سعودی از اموال و بیت المال مسلمین به این رئیس جمهور کاسب و دوره گرد آمریکا هدیه می دهد برای اینکه انجمن و نشست نمایشی در جهت تقویت تروریزم در حال شکست منطقه درست کنند برای اینکه آن ها در عراق، سوریه و یمن قطعا شکست خوردند. 
وزیر اسبق امور خارجه کشورمان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با این انتخابات نشان داده است که نه فقط در داخل کشور خود منسجم است بلکه اگر اماکن مقدس مسلمانان در معرض خطر قرار گیرد مدافع حرم می شود و اگر تروریزم در منطقه ما با شرارت های صهیونیست و حمایت آمریکا و مرتجعین منطقه شکل گرفته، آن را به شکست می کشاند.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه آن ها کارهای تکراری انجام می دهند، گفت: امروز رئیس جمهور جدید آمریکا با فرهنگ بسیار مبتذل با کشورها و رؤسای آن ها، برخورد و کاسبی می کند.
ولایتی با تاکید بر اینکه این نمایش ها تاثیری بر روی مردم ما ندارد افزود: مردم ما با اطلاع از اینکه ترامپ به منطقه می آید انگیزه مضاعف داشتند تا با قدرت و شور بیشتری در پای صندوق های رای حاضر شوند.
وی با اشاره به اینکه کره شمالی به رغم بلوف آن ها به کار خود ادامه داد و آن ها عقب نشستند، اضافه کرد: آن ها در منطقه ما هم در مقابل ایستادگی زنجیره مقاومت که جمهوری اسلامی ایران حلقه بزرگ آن است عقب نشینی می کند.
ولایتی با اشاره به اینکه صاحب نظران و متفکران غربی هم بر وجود دموکراسی در ایران اقرار دارند افزود: حضور حماسی مردم در پای صندوق های رای پاسخ اصلی به دشمنانمان است.
وی اضافه کرد: مذاکره کنندگان سیاسی اگر حمایت ملت خود را نداشته باشند سخنشان شنونده ای ندارد اما زمانی که دولتی با رای بالای مردم تشکیل می شود، طرف مقابل مذاکره با جمهوری اسلامی ایران می داند که مذاکره کننده ها حمایت مردمی عظیمی را در پشت خود دارد.
وزری اسبق امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه عامل اصلی اقتدار یک کشور حضور مردمش در صحنه های مختلف است، گفت: حرف سیاستمداری در صحنه برش بیشتری دارد که حمایت مردمی بیشتری را پشت سر خود داشته باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)