• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۴۵۰۴۹
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۲

رقص با شیطان، به چه قیمتی؟

حمله تروریستی در منچستر نتیجه حمایت رئیس جمهور امریکا از دیکتاتورهای منطقه و نادیده گرفتن نقش آنها در گسترش ایدئولژی افراط گرایی و مشارکت اتباعشان در حملات تروریستی در سراسر جهان است.

رقص با شیطان، به چه قیمتی؟دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا روز شنبه نخستین سفر خارجی خود را به عنوان رئیس جمهور آمریکا از ریاض- پایتخت عربستان سعودی آغاز کرد و روز یکشنبه در نشستی با حضور مقام های برخی کشورهای عربی و  اسلامی  به سخنرانی در باره تهدید تروریسم و افراط گرایی پرداخت اما او به جای درخواست از مقام های سعودی وهم پیمانانش به پایان دادن به ترویج اندیشه های تکفیری وافراط گرایی که  ریشه در فرقه وهابیت دارد و جلوگیری از ورود اتباع شان به دیگر کشورها برای اجرای حملات تروریستی، نوک پیکان حملاتش را متوجه تهران کرد و از حاضرین خواست برای منزوی کردن ایران همکاری کنند چرا که به زعم ترامپ تهران حامی اصلی حزب الله و برخی گروههای شبه نظامی تروریستی است البته باید گفت که منظور ترامپ از گروههای شبه نظامی همان نیروهای مردمی هستند که با مشاوره ایران اکنون در صف نبرد مبارزه با گروه تروریستی داعش قرار دارند و اگر این نیروها نبودند دمشق و بغداد در تسخیر این گروه تکفیری تروریستی  بود.
ترامپ این سخنان را در حالی بیان کرد که تنها یک روز قبل از آن بیش از 42 میلیون شهروند ایرانی پای صندوق های رای رفتند و حسن روحانی را برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند اما با این حال ترامپ بدون توجه به نظام مردمسالار ایران، برای جوانان ایرانی اشک تمساح ریخت.
گویا ترامپ هم به تناسب کهنسالی یا زیاده روی در مصرف مخدرات همانند پادشاه عربستان به آلزایمر دچار شده است یا شاید سرمست از  فروش بیش از 110 میلیارد دلار سلاح به سعودی ها و امضا قرادادهای دیگری به ارش حدود 400 میلیارد دلار، چشمانش دیگر یارای دیدن واقعیت ها را نداشت یا اگر هم داشت بر واقیعت ها چشم بست و رد پای عربستان را در بی ثباتی منطقه و دیگر حملات تروریستی از خاک امریکا گرفته تا غرب وشرق عالم نایده گرفت.
او در حالی از مداخله ایران در عراق و سوریه ویمن سخن گفت  که حضور ایران و در دو کشور اولی با دعوت رسمی مقام های این دو کشور و بر اساس توافق های امنیتی صورت گرفته است و هدف از این حضور هم مبارزه با گروه تروریستی داعش است و اگر نبود این حضور همانطور که گفته شد این دو پایتخت اکنون باید در کنترل داعش بود و در یمن هم تا کنون هیچ مدرکی مبنی بر مداخله ایران در آن یافت نشده است و این اتهامات همه سرپوشی بر بیش از دوسال جنایت سعودی ها در این کشور است.  و رد پای آنها در حمایت از گروههای تروریستی در عراق وسوریه هم که برای همگان چون روز روشن است.
ترامپ در این سخنرانی جملات زیبایی در باره مبارزه با افراط گرایی ولزوم بیرون انداختن مروجان افراط گرایی از عبادتگااهها بیان کرد اما هر گز نگفت که چرا با کشوری هم پیمان شد که  مهد هم ایدئولوژی افراطی گری و هم تامین کننده مالی گروههای  افراطی است.
ترامپ که کشورش مدعی حمایت از حقوق بشر است حتی کمترین حقوق مردم عربستان را نیز در این نشست نادیده گرفت مردمی که زنانش اجازه رانندگی ندارند، اقلیت هایش با تبعیض و سرکوب روبرو هستند و فرقه انحرافی وهابیت تحت حمایت خاندان حاکم  رکن اساسی  ایدئولوژیکی همه سازمان های تروریستی در سراسر جهان  است.
آری به راستی او هنگام  چنین سخنرانی یا تحت تاثیر مخدرات قرار داشته یا اینکه دچار آلزایمر شده بوده است که حتی سخنرانی انتخاباتی خود را در باره عربستان فراموش کرد که گفت سعودی ها «همان بزدل هایی هستند» که «پول در اختیار داعش قرار می دهند.»
و حالا نتیجه چشم بستن ترامپ بر  رژیم جنایتکار سعودی و سرمست شدن از امضاء قراردادهای  هنگفت،  انفجار در سالن کنسرت در شهر منچستر انگلیس است که به کشته شدن 22 شهروند بی گناه و زخمی شدن دهها تن دیگر منجر شد و داعش مسوولیت آن را پذیرفت. حالا باید افکار عمومی این سوال را از ترامپ بپرسد که چقدر دیگر باید خون انسانهای بیگناه بر زمین بریزد تا او چشمانش باز شود؟ 

---------------------------------------------
رضا محمدمراد


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)