• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۷۸۵۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۷
اقتصادی » صنعت

حضور بزرگترین شرکت های داخلی و خارجی در نمایشگاه بین المللی صنایع معدنی کرمان

دو نمایشگاه بین المللی در حوزه معدن و صنایع معدنی در کرمان برگزاری می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی و تجهیزات وابسته و همچنین سومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات معدنی و راهسازی از ۱۰ تا ۱۳ تیرماه با حضور و مشارکت مطرح‌ترین و بزرگترین شرکت‌های حوزه معدنی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی کرمان برگزار می‌شود.
شرکت کنندگان در این نمایشگاه؛ آخرین دستاوردهای خود در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف اکتشاف، استخراج، فرآوری، صادرات، سرمایه گذاری و ماشین آلات را ارائه و در معرض دید علاقمندان قرار می‌دهند.
پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی و تجهیزات وابسته و همچنین سومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات معدنی و راهسازی ویترین ویژه‌ای است که در آن آخرین دستاوردهای فناوری‌های حوزه معدن و فرآوری معدنی را در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.
این نمایشگاه امسال با استقبال خوب شرکت‌های خارجی مواجه شده است و تاکنون حضور کشورهای آلمان، کره جنوبی، چین، سوئد، ژاپن و روسیه قطعی شده است.
تکمیل زنجیره تولید برای دستیابی به محصولات و خدمات با ارزش افزوده بالاتر، دستیابی به آخرین فنآوری‌های نوین، افزایش تولید مواد اولیه مورد نیاز واحد‌های تولیدی، توسعه صنایع بالا دستی معدن و صنایع معدنی به منظور افزایش صادرات، انتقال و ارتقاء دانش و فناوری و توسعه فناوری ساخت داخل با رویکرد بومی سازی، ارتقاء سطح ایمنی در معادن، تجهیز معادن و کارخانجات و رفع کمبود ماشین آلات و تجهیزات و توسعه سرمایه گذاری و رفع موانع در حوزه معدن و صنایع معدنی؛ مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
مدیر برگزارکننده پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی و فرآوری مواد معدنی گفت: در این نمایشگاه علاوه بر شرکت‌های مختلف و بزرگ خارجی مهمترین شرکت‌های داخلی از جمله شرکت ملی مس ایران همراه با پیمانکاران داخلی و خارجی، مجتمع صنعتی و معدنی گل گهر همراه با پیمانکاران داخلی و خارجی، شرکت جهان فولاد سیرجان و شرکت مادر تخصصی معدن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) حضور دارند.
محمود بندرچی افزود: با توجه به پتانسیل خوب بخش‌های معدن، سیمان و متالورژی کشورمان بویژه استان کرمان برای جذب سرمایه گذاری؛ لذا این نمایشگاه می‌تواند فرصت بسیار مطلوبی جهت حضور و سرمایه گذاری در بخش‌های صنعتی و معدنی کشور باشد.
وی اضافه کرد: برگزاری ۵ همایش و کارگاه علمی با حضور متخصصان و استادان دانشگاه­‌ها و همچنین برنامه ریزی برای بازدید هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی؛ برخی از برنامه‌های جانبی پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، فرآوری موادمعدنی و تجهیزات وابسته و سومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات معدنی و راهسازی است.
در این نمایشگاه ماشین آلات صنایع مربوط به اکتشاف، استخراج و بهره برداری، فرآوری مواد معدنی، مهندسین مشاور و پیمانکاران، تجهیزات آزمایشگاهی و زمین شناسی و اکتشاف معادن زیرزمینی، معادن روباز، محیط زیست، تجهیزات ترابری زیرزمینی، تجهیزات تولید نیرو، تاسیسات تهویه، تجهیزات فیلتراسیون و هواساز، روانکاران صنعتی و معدنی، تجهیزات و ماشین آلات خردایش مواد معدنی، تجهیزات خطوط انتقال و توزین و فرآوری، انجمن‌ها و تشکل ها، ماشین آلات راهسازی، ماشین آلات سنگین، ماشین آلات حفاری، واردات و ارائه خدمات پس از فروش و تامین قطعات ماشین آلات حضور دارند.
پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، فرآوری موادمعدنی و تجهیزات وابسته و سومین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات معدنی و راهسازی از ۱۰ تا ۱۳ تیرماه هر روز از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی کرمان آماده بازدید علاقمندان خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز درمان بیماران قلبی عروقی با دستگاه IVL در شهرکرد
اطلاعیه روابط عمومی رگولاتوری درباره افزایش تعرفه اینترنت تلفن همراه
جمعه واقعا سیاه
استاندار زنجان بر همکاری همه دستگاه‌ها در مقابله با آنفولانزا تاکید کرد
دعوت وزارت کار از صاحبان کسب و کار برای پیوستن به پویش "ترویج ورزش بانوان​ کارگر"
اجرای طرح مکمل‌یاری ویتامین D در دانشگاه علوم پزشکی یزد
واژگونی دو خودروی ری‌را و نیسان
ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در میاندورود آغاز شد
مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان با حضور رئیس‌جمهور
کشف ۳۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در البرز
گلایه مردم از قیمت بالای خرما + فیلم
پایان طرح ملی پایگاه اطلاعات خانواده در میاندشت
کلاهبرداری به بهانه استخدام
کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در ارومیه
کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در برخی نقاط مازندران
شکست تیم ملی فوتبال بانوان ایران در دومین دیدار دوستانه
تولید ۲۱۰ هزار تن خرما در استان بوشهر
خبر ۲۰؛ در همایش خاک چه گذشت؟
هماهنگی برای برگزاری یادواره سه شهید گمنام دفاع مقدس در آبادان
احیای جلوه‌های تاریخی بوکان با مرمت پل سلطان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)