پخش زنده
امروز: -
امام جمعه موقت ملارد گفت: آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در جهان است و تاکنون جنایت های بسیاری در کشورهای اسلامی انجام داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،حجت الاسلام کاویانی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان ملارد در جمع نمازگزاران گفت: استکبار جهانی هیچ گاه به فکر صلح و ثبات منطقه خاورمیانه نبوده و نخواهد بود و با مرور وقایعی که در این منطقه روی داده میتوان به اهداف شوم استکبار جهانی پی برد.
وی افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون استکبار جهانی با حمایت از تروریستهای خود جان بسیاری از جوانان و مردم این مرز و بوم را به خاک و خون کشیده است و همچنان برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی و کشورهای مستقل اسلامی از هیچ توطئه ای دست بردار نیستند.
وی با اشاره به فرارسیدن سالروز حمله وحشیانه ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایرانی در سال 67 افزود: این اقدام تروریستی که رزیلانه و منفورترین اقدام استکبار جهانی بود منجر به شهادت 290 نفر سرنشین این هواپیما که 60 نفر از آنها کودک بودند شد.
حجت الاسلام والمسلمین کاویانی افزود: آمریکایها بعد از این که به صورت رسمی به غیرنظامی بودن هواپیمای ایران اعتراف کردند باز هم به فرمانده جنایتکار ناو خود مدال شجاعت دادند، این کار رذالت دشمن است و هرگز از ذهن ملت ایران فراموش نخواهد شد.