پخش زنده
امروز: -
مسابقات یک روزه موتورکراس قهرمانی خراسان رضوی دیشب با معرفی نفرات برتر در گناباد پایان یافت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این دوره از
رقابتها با حضور 43 ورزشکار از هشت شهرستان استان
خراسان رضوی و در 6 کلاس برگزار
شد.
در کلاس 65 سی.سی نوید خزایی و امیرعلی خزعل هر دو از مشهد و سید محمد جمیلی از گناباد به ترتیب نفرات اول تا سوم شدند.
در کلاس 85 سی.سی سیما تقی پور از مشهد اول شد و پیمان صنعتی از تربت حیدریه و وحید خزاعی پور از مشهد بر سکوهای دوم و سوم جای گرفتند.
پوریا نجوی و روح الله قطبی از گناباد نیز در کلاس 250 سی.سی حائز رتبه های اول و دوم شدند و حجت حسینی از مشهد رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
همچنین در کلاس 450 سی.سی علی برزوزاده از گناباد در سکوی نخست جای گرفت و اکبر بروشکی و حامد جوادی هر دو از مشهد دوم و سوم شدند.
در کلاس 250 سی.سی پیشکسوتان نیز مرتضی حرمی باف از مشهد اول، مهدی اسدی از گناباد دوم و احمد پیوندی از مشهد سوم شد.
در کلاس 450 سی.سی پیشکسوتان هم سعید تقی پور از مشهد، محمد رضا دانایی از گناباد و جمال لطفی زاده از مشهد به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.
از مجموع هزار و 243 ورزشکار سازمان یافته در رشته موتورسواری و اتومبیل رانی در خراسان رضوی بیش از 200 نفر در شهرستان گناباد سازماندهی شده و فعالیت دارند.