• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۹۷۳۰۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

«پیشگیری» و «آزادی» توامان از سوی ستاد دیه پیگیری می شود

مدیر عامل ستاد دیه کشور: موضوع پیشگیری از ورود ناخواسته افراد به زندان ها در کنار موضوع آزادی زندانیان جرایم غیرعمد به عنوان اولویت کاری مسئولان این نهاد حمایتی پیگیری می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور؛ سید اسدالله جولایی افزود‌: دفاتر نمایندگی ستادهای دیه به برکت کمکهای خیران خداجو پارسال 9هزار و 413 زندانی جرائم غیر عمد را با مبلغ بدهی نزدیک به 750 میلیارد تومان از زندان آزاد کردند.
وی گفت: در این میان از همکاری خوب طلبکاران، اولیاءدم و شکات خصوصی پرونده ها نباید غافل بود که در این زمینه از 41 درصد کل بدهی که در زمره حقوق حقه آن ها تعریف می شود، در راستای بازگرداندن پدری به جمع خانواده یا استخلاص عضوی از یک خانه گذشت کردند. 
مدیرعامل ستاددیه کشور با اشاره به آزادی زندانیان از بدو تاسیس ستاد دیه افزود: ستاد دیه از بدو تاسیس خود در رمضان سال 69 تا کنون زمینه آزادی بیش از 105 هزار زندانی نیازمند و آبرومند را فراهم آورده است که با عنوان ارتکاب جرایم غیرعمد و غیرکلاهبرداری روانه حبس شده بودند. 
جولایی در ادامه بیان کرد: خیران خداجوی ایران اسلامی ماه رمضان امسال با حضور در بیش از 300جشن گلریزان رقمی معادل 300میلیارد تومان با هدف مشارکت در امر آزادی زندانیان تحت حمایت ستاددیه، کمک واریز کرده اند که رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از جهت کمی و کیفی رشد چشمگیری داشته است. وی گفت: در رمضان سال 95 از مجموع278 همایش گلریزان برگزار شده، مبلغی معادل 400 میلیارد ریال جمع آوری شد. 
مدیرعامل ستاد دیه کشور افزود‌: در همه این جشن های سنتی و در کنار  اقدامات درمانی ستاددیه در طول سال، همواره موضوع فرهنگ سازی، آموزش و اطلاع رسانی نه به عنوان یک مولفه مهم بلکه به عنوان یکی از اولویتهای تعیین شده در همه روزهای سال از جانب کارکنان این نهاد مردمی مورد پیگیری قرار گرفته است. 
جولایی با اشاره به اینکه موضوع امر به معروف و نهی از منکر که به عنوان یکی از واجبات در فروع دین ذکر شده و همچون نماز و روزه که ترک آن گناه محسوب می گردد، بیان کرد: با استناد به همین اصل شرعی ستادهای دیه با هدف ممانعت از ورود ناخواسته افراد به داخل زندانها در صدد احیای این فرضیه الهی بوده و هستند. در این راستا ضمن برگزاری جلسات متعدد با ائمه جمعه و جماعات و طرح موضوعات ساده قانونی و توجه به اهمیت تذکر در رعایت بیشتر مقررات، در خلال سخنرانی ها و خطبه های نماز جمعه از جمله این اقدامات ستاد دیه است. 
وی همچنین گفت: این ستاد با توجه به قابلیت پیشگیرانه این امر خطیر و تا حدودی مغفول مانده با تشکیل جلسات متعدد با مسئولان خدوم مرکز رسیدگی به امور مساجد و شورای ائمه جمعه و جماعات و همچنین شرکت در گردهمایی های آنها موضوع ترویج معروف و بازداشتن مردم از منکرات را به طور جدّ در حوزه کاری اجتماعی خود تعریف کرده است. 
جولایی افزود: چند سالی است ستاددیه با حضور در فضای مجازی، با تشکیل پویش های ورزشی و هنری در صدد است طی مناسبت های ملی و دینی ضمن هشدار در زمینه باز بودن مسیر زندان برای همه افرادی که از توجه به برخی قوانین به ظاهر ساده سرباز می زنند، اقدامات بسیار خوبی را در این حوزه انجام داده و همچنین تلاش برای آزادی زندانیان وجد شرایط به ثمر رسانده است؛ به عنوان نمونه در کمپین تلاش برای آزادی202زندانی زن جرایم غیرعمد که با همکاری معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری رقم خورد، مبلغی قریب به400 میلیون تومان در راستای هدف این پویش کمک جمع آوری شد.
وی اضافه کرد: از سال های گذشته تا به امروز به منظور آگاهی مردم شریف کشور از دلائل به زندان افتادن افراد در زمینه های مختلفی، چون ناتوانی در پرداخت دیه ناشی از تصادفات رانندگی یا حوادث کارگاهی، عدم توان مالی در پرداخت مهریه یا نفقه و دیگر موارد مشابه، ستاد دیه با تهیه جزوه های جیبی به تعداد قابل توجه و قرار دادن آنها در محل ایستگاههای مترو، پایانه های های مسافربری، فرودگاه ها، مبادی ورودی و خروجی جاده ها، در زمینه افزایش آگاهی عمومی و اطلاع رسانی دقیق از اهمیت توجه به برخی از قوانین و مقررات، فعالیت های متعددی داشته است. 
مدیرعامل ستاد دیه کشور ادامه داد: در حیطه اقداماتی که ستاد دیه در امر پیشگیری برای خود در نظر گرفته است، توجه به اهمیت آموزش این قبیل موضوعات برای کودکان این سرزمین از طریق نظام آموزشی در مدارس است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)