زمینه سازی برای برکناری ترامپ؛
تلاش دموکراتها برای اثبات عدم صلاحیت روانی ترامپ
متمم بیست و پنجم قانون اساسی آمریکا می گوید اگر رئیس جمهور به لحاظ روانی صلاحیت لازم برای ادای وظایف خود را نداشته باشد ، می توان او را از این سمت برکنار کرد.

به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، گروهی از دموکرات ها در مجلس نمایندگان آمریکا حرکتی را برای فعال کردن متمم بیست و پنجم قانون اساسی آمریکا آغاز کرده اند که زمینه را برای برکناری دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور به علت نداشتن سلامت روانی فراهم می کند.
خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد: جیمی راسکین Jamie Raskin از اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را ارائه کرده است که براساس آن کمیته ویژه نظارت و بررسی تشکیل خواهد شد تا مشخص کند آیا ترامپ برای فعالیت به عنوان رئیس جمهور از صلاحیت روانی برخوردار است یا خیر. به این ترتیب زمینه برای برکناری ترامپ از قدرت براساس متمم بیست و پنجم قانون اساسی آمریکا فراهم می شود.
متمم بیست و پنجم قانون اساسی آمریکا می گوید اگر رئیس جمهور به لحاظ روانی صلاحیت لازم برای ادای وظایف خود را نداشته باشد ، می تواند از این سمت برکنار شود.
بنا بر گزارشی که پایگاه اینترنتی « فری بیکن Free Beacon » منتشر کرده است علاوه بر راسکین، 24 عضو دموکرات دیگر در مجلس نمایندگان آمریکا از جمله جان کانیرز John Conyers از اعضای کمیته قضائی مجلس نمایندگان و دبی واسرمن شولتز Debbie Wasserman Schultz رئیس سابق کمیته ملی دموکرات ها این طرح را امضا کرده اند.
راسکین گفت:« اگر شما به مسائل و حوادثی که از ژانویه تاکنون رخ داده است نگاه کنید متوجه می شوید که همه آنچه اتفاق افتاده غیر عادی و بی منطق است.»