• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۹۸۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲
اقتصادی » آب و انرژی
بی توجهی به هشدار‌ها عامل افزایش خسارت‌های جانی؛

کشته‌های سیل به ۱۱ تن رسید

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل با اشاره به مرگ ۱۱ نفر در اثر سیل گفت: متاسفانه بی‌توجهی مردم با هشدار‌ها و اتراق در کنار رودخانه‌ها باعث افزایش تعداد کشته‌ها در سیل روز جمعه شده است.

کشته‌های سیل به ۱۱ تن رسید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما میثم جعفرزاده در گفت و گو با پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون) با اشاره به اینکه، طبق اطلاعیه شماره 12 سازمان هواشناسی استان و اطلاعیه سازمان مدیریت بحران برای شهرهای مختلف شمال شرق کشور، استان‌های گلستان، خراسان رضوی و شمالی و استان گیلان که درگیر حادثه سیل بودند اطلاعیه‌های جداگانه صادر شده است گفت: با استفاده از هماهنگی‌هایی که مدیریت بحران مجموعه‌های وزارت نیرو در استان داشت، اطلاع‌رسانی خوبی در سطح استان انجام شد و نیروهای امدادی به صورت آماده باش در محل حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه در مناطق تفریحی و توریستی کلات و درگز در شمال شرقی استان خراسان رضوی تعداد زیادی از مردم و زائران در این مناطق ییلاقی حضور داشتند و به رغم تذکرهای فراوان ستاد مدیریت بحران و استقرار تیم‌های هلال احمر در محل گفت: متاسفانه تعداد جان باختگان در شهرستان کلات 9 نفر و در شهرستان درگز نیز 2 نفر بوده و آسیب‌های جدی نیز به تعداد زیادی از خودروها، شالیزارها و باغات منطقه وارد شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با اشاره به اینکه شرایط خوبی بر این مناطق حاکم نیست اظهار داشت: تمام تلاش وزارت نیرو این است که در درجه اول خسارت جانی کمتری در این گونه حوادث متوجه هموطنان شود.
وی با اشاره به اینکه مدیریت بحران در صنعت آب و برق این استان‌ها از آمادگی کامل برخوردار بوده است افزود: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده، از روز چهارشنبه غروب تمامی نیروهای امدادی و عملیاتی در آماده باش بسر می‌برند.
جعفرزاده ادامه داد: در استان گلستان نیز شدت سیلاب در آزاد شهر و منطقه شرقی گلستان از شرایط خوبی برخوردار نبود و برق برخی از روستاها قطع شد که با توجه به آمادگی قبلی بلافاصله روستاها برقدار شدند و در شرایط فعلی، از نظر آب و برق شرایط مساعدی دارند.
وی با اشاره به اینکه تنها مشکلی که در حوزه مدیریت بحران وجود دارد مفقودینی هستند که امدادگران هلال احمر در جستجوی آنان هستند اظهار داشت: قبل از وقوع حادثه اطلاع رسانی کامل انجام شده بود ولی متاسفانه مردم در مناطق سیل خیز کم توجهی نشان دادند و چون در تفرجگاه‌ها در مسیل به صورت پراکنده حضور داشتند و از سویی به موقع محل را ترک نکردند که همین موضوع سبب تلفات 11 نفری تا این ساعت بوده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با اشاره به اینکه بیشترین خسارت در حوزه گلستان بوده است، افزود: با توجه به آمادگی قبلی، تلاش شد تا سریعاً این محدوده از نظر آب و برق پایدار شود و این پایداری همچنان ادامه یابد.
وی با اشاره به اینکه آب و برق تمام شهرها و روستاهای سیل زده در زمان حاضر وصل است افزود: مگر اینکه حادثه ای منجر شود که در نقطه ای از شهر به صورت موردی برق یا آب یک مشترک قطع شود که این موضوع ارتباطی با حادثه سیلاب ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمایت مجمع خیرین امدادگران عاشورا از بیماران سرطانی و صعب‌العلاج
تولید پایدار با مدیریت هوشمند آفات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و سوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی پیام ارسال کرد
برگزاری محفل قرآنی دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد
فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما برای مخاطبان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و سوم آبان ۱۴۰۴)
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
مهربان یکی از مناطق پیشرو در جذب اعتبارات عمرانی روستایی در آذربایجان شرقی
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهرها
تحولات منطقه محور مذاکرات وزرای خارجه ایران و ترکیه
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
زمین لرزه ٣.۵ ریشتری در بیرجند
قطعی برق در شهرکرد
پیوستن سازمان منطقه آزاد ارس به عضویت سازمان جهانی گردشگری
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
الگوی آشوب
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)