پخش زنده
امروز: -
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) گفت: سیستم تجهیزات پدافندی شمال شرق بسیار فراتر از کشورهای همسایه است و توان مقابله با تهدیدات فرا منطقه ای را دارد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی سرهنگ
ستاد، سیدمحمد احمدیان پور امروز در نشست
خبری با اصحاب رسانه افزود:
این تجهیزات و تکنولوژی پدافند هوایی که اکنون در اختیار
منطقه شمال شرق قرار دارد نه تنها تهدیدی برای کسی نیست بلکه ابزاری برای برقراری
امنیت در کشور و به خصوص منطقه است
او گفت: امروز راهبرد حملات دشمنان بر اساس حملات هوایی چیده شده است و کشوری که بتواند در این امر پیش گام باشد می تواند دستاوردهای بهتری در نبردها داشته باشد.
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) افزود: آمریکا به عنوان دشمن درجه یک جمهوری اسلامی به دلیل بعد مسافت، مبنای تجاوزات خود را بر اساس حملات هوایی بنا نهاده است که به ما با مجهز کردن سیستم های پدافندی و موفق عمل کردن در این راه مانع زیاده خواهی های او و دست نشانده هایش شده ایم
سرهنگ احدیان گفت: این نیرو وظیفه کشف، شناسایی، رهگیری و انهدام هر گونه شی پرنده مزاحمی را دارد که به قصد وارد کردن گزندی وارد حوزه استحفاظی اش می شود.
او افزود: سرعت بالا و تلفات زیاد از مهمترین شاخصه های نیروی پدافند هوایی است که در زمان بروز جنگ می تواند در کنار سایر قوا با وحدتی یکپارچه علیه دشمنان به مبارزه برخیزد.
فرمانده معظم کل قوا با هدف تقویت جایگاه پدافند هوایی در 10 شهریور 1387 فرمان استقلال و تشکیل پدافند هوایی را به عنوان فرماندهی مستقل صادر کردند و پدافند هوایی از نیروی هوایی جدا شد.