• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۹۲۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲
کرمانشاه » اقتصادی
کرمانشاه در سال ۹۵

رکورد پایین‌ترین نرخ تورم کشور

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: امسال حداقل ۹۷ میلیارد تومان صرف توسعه حوزه اقتصادی شامل شهرک‌های صنعتی، بازارچه‌های مرزی، کمک‌های فنی و اعتباری، توسعه گلخانه‌ها و باغات مدرن می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ رضا رحیمی در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور معاون وزیر رکورد پایین‌ترین نرخ تورم کشورصنعت، معدن تجارت و مدیران دستگاههای اقتصادی و بانک‌ها در سالن جلسات تدبیر استانداری برگزارشد، با اشاره به آمار بالای بیکاری در استان کرمانشاه و دلایل آن، اظهارداشت: یکی از مهمترین دلایل آمار بالای بیکاری در این استان، وقوع جنگ ۸ ساله است که البته در این میان مردم کرمانشاه ۱۰ سال جنگ را تجربه کردند و ظلمی تاریخی توسط دشمنان این مرز و بوم به مردم این استان شد که لطمات آن بخصوص در حوزه سرمایه گذاری هنوز وجود دارد.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه تصریح داشت: دولت با حمایت اعتبارات مصوب سفر رهبر معظم انقلاب از محل صندوق توسعه ملی، با اجرای سامانه گرمسیری و ساخت چندین سد بزرگ، گامی بزرگ در توسعه حوزه کشاورزی استان برداشت که امیدواریم از ظرفیت‌های این بخش، برای تولید و اشتغال به خوبی استفاده کنیم.
این مدیر ارشد اقتصادی استان ادامه داد: بعد از بخش خدمات، حوزه صنعت و معدن نیز می‌تواند اشتغال پایدار و گسترده‌ای در استان ایجاد کند.
وی افزود: در شرایط فعلی استان نیاز به مشوق‌های معنادار دارد بطوریکه محصولات زیرمجموعه‌ی پتروشیمی ها، فولاد، فرش و صنایع تبدیلی استان بتواند با استان‌های صنعتی رقابت کنند.
مهندس رضا رحیمی با اشاره به دریافت ۲۰ میلیارد تومان کمک‌های فنی و اعتباری از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه، تاکید کرد: ۱۰ میلیارد تومان از این تسهیلات به بخش صنعت اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان ساخت: همچنین مقرر شده است امسال از کل بودجه‌ای که در اختیار استان قرار می‌گیرد، ۹۷ میلیارد تومان صرف توسعه حوزه اقتصادی شامل شهرک‌های صنعتی، بازارچه‌های مرزی بازارچه‌های مرزی، کمک‌های فنی و اعتباری، توسعه گلخانه‌ها و باغات مدرن می‌شود که از این میان امیدواریم ۳۵ میلیارد تومان هم خاص کمک‌های فنی و اعتباری لحاظ شود.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه عنوان کرد: از بانکهای استان خواسته ایم بین ۳ تا ۷ درصد از نرخ بهره بانکی تسهیلات پرداختی خود را با تلفیق این کمک‌های فنی و اعتباری کاهش دهند. همچنین انتظار داریم وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز از محل اعتبارات ملی در قالب کمک‌های فنی و اعتباری رقم مناسبی به استان تخصیص دهد. ضمن آنکه در بحث زیرساخت‌ها علیرغم کمک ۲۰ میلیارد تومانی سال قبل، هنوز عقب ماندگی هایی وجود دارد که باید با کمک وزارت صنعت و معدن رفع شود.
وی در ادامه سخنانش رتبه کشوری کرمانشاه در زمینه جذب تسهیلات رونق تولید در ۵ ماه اول سال در حوزه صنعت را سوم و در زمینه جذب تسهیلات حوزه کشاورزی در رتبه‌های اول اعلام کرد.
مهندس رضا رحیمی متذکر شد: از محل اعتبار سفر مقام معظم رهبری ۷۰۰ میلیارد تومان به استان کرمانشاه تخصیص یافته بود که در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه آن را به مدت یکسال تمدید کردیم.
این مدیر ارشد اقتصادی همچنین خواستار کمک‌های بلاعوض دولت به حوزه کشاورزی استان شد و بیان داشت: دولت اعتبارات را براساس ظرفیت‌های اقتصادی و نرخ بیکاری در استان‌ها توزیع کند.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه یادآورشد: علیرغم نرخ بالای بیکاری، نرخ تورم در استان کمترین نرخ در بین استان‌های کشور هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران
ثبت همایش یوزپلنگ ایرانی جاجرم در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور
تصادف مرگبار در جاده آرو به نازمکان گچساران
یگان‌های نیروی زمینی با همه توان از مرز‌ها محافظت می‌کنند
تایید مجوز جذب دانشجو بین‌الملل برای ۱۵۶ موسسه
شتاب حرکت اقتصاد ایران از بانک‌محوری به بازار سرمایه
لزوم نگاه راهبردی به راهبردی و دانشی به تولید، صنایع تبدیلی و بازاریابی خرما
اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ یک فوتبال
«سرزمین من» و «ققنوس»، از رادیو فرهنگ
برگزاری نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و‌موثر اهل سنت آذربایجان غربی در ارومیه
برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های استان
ترکیب تیم فوتبال امید ایران برای بازی با روسیه
تیم فوتبال استقلال، حامی تالاب‌های ایران شد
اجرای روشنایی سه راهی روم محور قائن -بیرجند
آغاز شانزدهمین دوره مسابقات زیبایی اسب اصیل عرب کشور در اشکذر
رونمایی از سامانه تغییرات دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری
کشف محموله ۶ میلیارد ریالی پوشاک قاچاق در دلفان
خدمات رسانی گروه جهادی دامپزشکی استان به دامداران منطقه جلاله
افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان کاشمر
رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بیش از ۲۷۲۰ مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)