پخش زنده
امروز: -
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا
و سیما؛
منابع آگاه در روسیه روز چهارشنبه اعلام کردند حدود 100 هزار نفر در 14 شهر از جمله مسکو به دنبال تماس های تلفنی تهدید به بمب گذاری ، تخلیه شدند.
این منابع اعلام کردند به دنبال این تماس های تلفنی و تهدید به بمب گذاری در برخی اماکن از جمله مراکز خرید در روز سه شنبه ، حدود 100 هزار نفر تخلیه شدند و عملیات تجسس و کنترل اجرا شد.
چنین تماس های تهدید آمیزی طی هفته گذشته در سراسر روسیه صورت گرفته است که تاکنون صحت هیچ یک از این ادعاهای تهدید آمیز پس از بررسی ساختمان ها و امکان مورد نظر ، تایید نشده است.
یک منبع آگاه نیز در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت این تماس ها از خارج کشور و از سوی افراد مرتبط با گروه ( تکفیری - صهیونیستی ) داعش صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از مسکو ، دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز در اظهاراتی این تماس های تلفنی را " تروریسم تلفنی " نامید و گفت همه اقدامات ضروری برای یافتن عاملان آن اتخاذ شده است.