• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۸۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
علیرضا حاجیان‌زاده:

مهارت‌افزایی و بهینه‌سازی اوقات فراغت با فعالیت‌های هنری

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از ویژگی برپایی کارگاه‌های فرهنگی، هنری و ادبی را مهارت‌افزایی و بهینه‌سازی اوقات فراغت بچه‌ها عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی کانون، علیرضا حاجیان‌زاده در حاشیه بازدید از نمایشگاه آثار هنرجویان دوره تابستانی کارگاه‌های مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون که با عنوان «آفرینش دوباره» در خیابان حجاب تهران برپا شده است با تأکید بر این موضوع گفت: این مرکز علاوه بر فعالیت‌های مختلف فرهنگی و نمایشگاهی دارای بخش کارگاه‌های هنری نیز است که در آن ۳۰ فعالیت در ۱۲ دوره کارگاهی به کودکان و نوجوانان ارائه می‌شود.

وی افزود: اگرچه شاکله‌ی این بخش مانند فعالیت‌های جاری کتاب‌خانه‌های کانون نیست، اما از نظر کیفیت فعالیت‌ها و جنبه‌های مهارت‌افزایی و غنی‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان با توجه به اعتماد و استقبال خانواده‌ها بسیار مفید و تأثیرگذار است.

حاجیان‌زاده هم‌چنین یادآور شد: با توجه به نمایشگاهی که امروز از آثار و دست‌آوردهای هنرجویان کارگاه‌های دوره‌ی تابستانی این مجموعه شاهد بودیم نشان از استقبال خوب خانواده‌ها و بچه‌ها در این فصل دارد که علاوه بر اعتماد خانواده‌ها برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در این مرکز برای فصل تابستان نیز تاثیرگذار بوده است.

وی اضافه کرد: از ۳ سال گذشته مسؤولان این مرکز طرحی را با عنوان بسته‌ی آموزشی آماده کرده‌اند که در این طرح هنرجویان دختر و پسر به صورت جداگانه دو روز کامل در هفته از ۸ صبح تا ۱۶ در کارگاه‌های مختلف شرکت می‌کنند که پذیرایی نیز تدارک دیده شده و در کنار مربیان تخصصی رشته‌های مختلف هنری، ادبی و فرهنگی، مربی مشاور و راهنما نیز آن‌ها را همراهی می‌کند.

مدیر عامل کانون در پایان این بازدید با تعدادی از مربیان این مرکز گفت‌وگو کرد و از نزدیک با مسائل و موضوع‌های مختلف آن‌ها آشنا شد و برای فراهم کردن شرایط بهتری برای ادامه‌ی فعالیت‌های این مربیان اظهار امیدواری کرد.

نمایشگاه «آفرینش دوباره» با هدف تشویق بچه‌ها و آگاهی والدین بیش از ۷۹۰ اثر هنرجویان کارگاه‌های نقاشی، سفال، کلاژ، طراحی، عکاسی، چاپ، موزاییک، دور ریختنی ها، هوا و فضا، شعر و قصه، تئاتر کاغذی، شطرنج و... در تابستان ۹۶ را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است.

هم‌چنین خروجی عینی کارگاه‌های نمایش خلاق، گام به گام تا اندیشه، نوشتن خلاق، شعر و قصه نیز به صورت نماهنگ از ویدئو پروژکتور برای مخاطبان در این نمایشگاه، پخش می‌شود.

در عین حال در این نمایشگاه، به مناسبت ۳۰ شهریور روز جهانی صلح، هزار درنای کاغذی با اوریگامی به کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها آموزش داده می‌شود.

نمایشگاه آثار هنرجویان از ۲ تا ۱۲ مهر به مدت ۱۱ روز در محل برپایی کارگاه‌های هنری مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان فاطمی، خیابان حجاب برپا شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر‌های راهپیمایی ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
برگزاری جشنواره‌ای به شکرانه برداشت خرما در فراشبند
قرص برنج؛ سمی کشنده در پوشش محافظ آفات
پیام آیت الله نوری همدانی به همایش ستاد صبر
همه چیز برای خانه‌ای زیباتر؛ نمایشگاه خانه و آشپزخانه در شهر آفتاب
تصویب طرح ساخت مجتمع بزرگ گردشگری در گلپایگان
هندبالیست‌های سبزواری تیم ملی هندبال عازم تونس شدند
دستگاه‌های دولتی اعتبارات عمرانی را به هنگام جذب کنند
بهره برداری از فرهنگسرا‌های جدید شهر یزد در دهه فجر
آغاز نام‌نویسی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در قم
بچه‌ها چه کتاب‌هایی می‌خوانند
آغاز سال تحصیلی ۷۵۰ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه صنعتی ارومیه
ترامپ، نماد استکبار جهانی
کمک ۴۰۰ میلیون ریالی همسر شهید خبازی به حوزه سلامت کاشمر
ترکیب تیم ملی سابر ایران برای حضور در جام جهانی الجزایر
همدان قهرمان مسابقات کاتا جودو بانوان کشور 
طراحی اسباب بازی ایرانی
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود
بازاری به قدمت ۳۴ سال در آمل
انتشار اسناد جدید از لانه جاسوسی توسط آمریکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)