پخش زنده
امروز: -
فرماندار تفت در نشست انجمن عمومی کتابخانه های شهرستان، بر ضرورت برنامه ریزی هنرمندانه برای بزرگداشت باشکوه هفته کتاب وکتابخوانی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما
زاع بااشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی درجامعه گفت: جامعه ای که مبنا و اصول آن بر اساس کتاب که نماد آگاهی، دانش و بصیرت است، باشد قطعا جامعه ای مستقل، آزادیخواه و مترقی است و هیچ فرهنگ بیگانه ای نمی تواند چنین جامعه ای را مورد تهدید فرهنگی قرار دهد.
در ادامه این نشست رییس کتابخانه های عمومی شهرستان تفت نیز با قدردانی از حمایت های مدیریت ارشد شهرستان در کمک به توسعه مراکز کتابخوانی در شهرستان گفت: طی سالهای اخیر اقدامات خوب و مناسبی در حوزه فرهنگ کتاب در سطح شهرستان به ویژه در نواحی روستایی صورت گرفته است که نتیجه مشارکت و همکاری همه بخشهاست.
هادی قاسمی با اشاره به نامگذاری 24 آبان به عنوان روز کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: برنامه های نابی برای نکوداشت این مناسبت فرهنگی اندیشیده شده است.