پخش زنده
امروز: -
سخنگوی وزارت امور خارجه: دکتر ظریف فردا پنجشنبه به منظور شرکت در سومین کنفرانس بین المللی گفتگوهای مدیترانه ای که در رم برگزار می شود به ایتالیا سفر می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای این وزارتخانه ، بهرام قاسمی افزود: محورهای اصلی این کنفرانس امنیت مشترک، سعادت مشترک، مهاجرت، فرهنگ و جامعه مدنی است و بنا بر دعوت رسمی آنجلینو آلفانو وزیر امور خارجه ایتالیا، دکتر ظریف نیز در این کنفرانس شرکت می کند و یکی از سخنرانان اصلی خواهد بود.
وی با بیان اینکه وزیر امور خارجه سپس روز جمعه با سفر به باکو در کنفرانس قلب آسیا شرکت می کند افزود: این کنفرانس با قرار دادن افغانستان در کانون آن، چارچوبی برای افزایش همکاری منطقه ای دوستانه و نتیجه بخش را با هدف تقویت صلح و رفاه منطقه ای فراهم می سازد. این چارچوب به عنوان مسیری برای رسیدگی به چالش ها و منافع مشترک افغانستان و همسایگان و شرکای منطقه ای آن کشور ایجاد شده و بصورت سالیانه در یکی از کشورهای مشارکت کننده برگزار می گردد.
قاسمی خاطر نشان کرد: کنفرانس قلب آسیا شامل 14 کشور مشارکت کننده ، 17 کشور حمایت کننده و 12 سازمان منطقه ای و بین المللی است که در این نشست وزرا، دکتر ظریف نیز شرکت خواهد داشت.