• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۵۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

ضرورت تشکیل جبهه اقتصاددانان مومن برای مقابله با تهاجم اقتصادی دشمن

رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: باید یک جبهه از اقتصاددانان مومن با هدف تبیین ابعاد تهاجم اقتصادی دشمن علیه ملت ایران ایجاد کنیم.

ضرورت تشکیل جبهه اقتصاددانان مومن برای مقابله با تهاجم اقتصادی دشمنبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمدرضا حسنی آهنگر در نشست خبری نخستین همایش تبیین تهاجم اقتصادی علیه ملت ایران افزود : دانشگاه امام حسین(ع) براساس منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تبیین نقشه های دشمن برای ایجاد اختلال در نظام اقتصادی کشور ، به عنوان پیشقراول این حرکت با همفکری جمعی از اقتصاددانان مومن تمام تلاش خود را برای تشکیل جبهه ای با مشارکت این گروه از اقتصاددانان برای تبیین ابعاد تهاجم اقتصادی دشمن برای مردم بکار گرفته است.
وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 منافع مادی و اقتصادی دشمن را در جهان به خطر انداخت ، گفت : عدالتخواهی و دفاع از مستضعفان جهان و مردم مظلوم فلسطین از آرمان های بلند انقلاب اسلامی است و دشمن وقتی انقلاب اسلامی را در تضاد با مسیر حرکتی خود دید ، اغاز به تهاجم کرد.
حسنی آهنگر افزود : انجام انواع ترورها در شهرها و طرح بحث های قومیتی مثل خلق عرب ، خلق ترکمن ، خلق کرد ، خلق ترک و موضوعاتی از این دست حاکی از ابعاد مختلف مقابله امنیتی دشمن بود و امروز اسناد آنها که حاکی از ردپای دشمن درپشت صحنه همه این فعالیت هاست در دسترس قرار دارد.
وی گفت : دشمن وقتی متوجه شد با این روش نمی تواند اهداف خود را پیش ببرد بعد سخت تهاجم را که جنگ عراق علیه ایران بود، به اجرا گذاشت ، علاوه بر حمایت مستقیم دوابرقدرت شرق و غرب از عراق ؛کشورهای عربستان و کویت و برخی کشورها تامین کننده اصلی منابع مالی جنگ بودند و نیروی انسانی بسیاری از کشورها هم در خدمت ارتش عراق علیه ایران بودند به طوری که ما از 17 کشور دنیا اسیر داشتیم.
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) با بیان اینکه دشمن با جنگ هم نتوانست به اهداف خود که براندازی نظام اسلامی و ضمیه کردن خوزستان به خاک عراق بود ، برسد ، افزود : دشمن بعد از ناکامی در جنگ با تحریم های اقتصادی در قالب تهاجم نرم که البته بسیار متفاوت از امروز بود ، خصومت خود را نشان داد.
حسنی آهنگر گفت : خواست رهبری از دانشگاهها و اقتصاددانان مومن این است که مثل جنگ سخت همان گونه که خطوط دشمن و خطوط خودی در این نوع از جنگ مشخص است ، عمل کنیم و همچنانکه در جنگ سخت مردم میدان دار بودند در این جنگ هم مردم در متن باشند.
وی افزود : طرح و برنامه دانشگاه امام حسین(ع) در بحث تهاجم اقتصادی این است که جنگ اقتصادی دشمن را برای درک بهتر و دقیق تر عموم مردم تبیین و ابعاد مختلف آن را مشخص کند و یک جبهه خودی در مقابل دشمن شکل دهد که استادان دانشگاهها و پژوهشگران اقتصادی فرماندهان این جبهه هستند.
حسنی آهنگر گفت : در این مسیر باید راهبردها ، تاکتیک ها و تکنیک های ما در حوزه اقتصادی مشخص ، تبیین و تکنیک های دشمن هم تعریف شود.
وی افزود : نخستین همایش تبیین ابعاد مختلف تهاجم اقتصادی دشمن علیه ملت ایران در چهار محور شامل تبیین مفهوم ، مصادیق و شیوه های تهاجم اقتصادی دشمن / تبیین راههای مقابله با تهاجم اقتصادی دشمن / تجارب مقابله با تهاجم اقتصادی همه جانبه دشمن علیه ملت ایران / الزامات نهادی ، قانونی و ساختاری مقابله با تهاجم اقتصادی دشمن است و با حضور بیش از 20 استاد دانشگاه از طیف های مختلف در روز دوشنبه 13 آذر در دانشگاه امام حسین(ع) برگزار می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در لنده
درخشش دانش آموزان خراسان جنوبی در جشنواره پژوهشگران
آغاز ثبت سفارش ثبت سفارش برنج، جو و ذرت از فردا
آغاز توزیع علوفه و دان برای حیات وحش در برخی شهرستان‌های خراسان جنوبی
توزیع بیش از پنجاه و یک هزار تن نهاده‌های دامی درخراسان شمالی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره داوری درجه یک اسکیت کشور
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (یازدهم آذرماه ۱۴۰۴)
مسابقات بین‌المللی اسکی؛ ناکامی ۲ نماینده ایران در مارپیچ کوچک
درخشش اصفهانی‌ها در مسابقات جهانی کیوکوشین ماتسوشیما
۵ هزار نخ سیگار قاچاق در سملقان کشف شد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آذر ۱۴۰۴)
معرفی ۲ رقم جدید نخود دیم پاییزه
گلایه شهروند خبرنگار شوط از وضعیت راه روستایی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آذر
شکوه ایثار ، مراسمی برای مادران و همسران شهدای جاویدالاثر زنجان
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
پرداخت ۸.۵ میلیارد تومان تسهیلات به بافندگان مستقل زنجانی
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)