درپی موقوع زلزله تهران؛
نیروهای پلیس در تهران در آماده باش ۱۰۰ درصدی هستند
جانشین رئیس پلیس راهور تهران: نیروهای پلیس در تهران در آماده باش ۱۰۰ درصدی هستند وپلیس برای ترافیک شب یلدا، مناطق پرترافیک تهران را تحت پوشش کامل قرار داده است.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ سرهنگ عابدی ادامه داد: برای بار خروج ترافیک یا جابه جایی گسترده در سطح معابر، آمادگی ۱۰۰ در صدی داریم تا از همه امکانات استفاده شود. همکاران مان حضور دارند و روسای مناطق و رده های بعدی، همه آماده باش هستند.
جانشین رئیس پلیس راهور تهران با اشاره به اینکه پیش از این قرار بود امروز تا ساعت ۱۹ طرح ترافیک و زوج و فرد برقرار باشد، گفت: با توجه به این که امروز تعطیل اعلام شد و طرح ترافیک و زوج و فرد برقرار نشد، تردد در سطح شهر بیشتر خواهد بود.
وی ادامه داد: به همین دلیل در سطح شهر و به خصوص مناطق مرکزی هم پمپ بنزین ها را پوشش داده ایم و هم برای تردد و سفرهای درون شهری شب یلدا، تمهیدات لازم را در نظر گرفته ایم.
سرهنگ عابدی خاطرنشان کرد: همچنین برای ترافیک شب یلدا، از نیروهای مناطقی که مشکل کمتری دارند مثل مناطق جنوبی، برای مناطق شمالی و مرکزی کمک گرفته ایم.