پخش زنده
امروز: -
المپیاد علمی از سال 1376 آغاز شده و هم اکنون به 7 رشته رسیده و آزمون آن در 2 مرحله به صورت متمرکز کشوری برگزار می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: 10 هزار و 175 دانش آموز مازندرانی در المپیادهای علمی سال 96 نام نویسی کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سید علی قاسمی با بیان اینکه المپیاد علمی هر ساله با استقبال وسیع دانش آموزان مازندرانی روبرو می شود، افزود: سال گذشته 8353 نفر در المپیادهای علمی شرکت کردند که این میزان در سال جاری به 10 هزار و 175 دانش آموز رسید.
وی با بیان اینکه رشته زیست شناسی بخش دختران با 1563 نفر شرکت کننده بیشترین میزان نام نویسی در مازندران را داشته است، تصریح کرد: المپیاد علمی از سال 1376 آغاز شده که در طی این سال ها با توسعه رشته های مختلف هم اکنون به 7 رشته رسیده و آزمون آن در 2 مرحله به صورت متمرکز کشوری برگزار می شود.
قاسمی با بیان اینکه راه یافتگان به مرحله کشوری، دوره تابستانی خواهند داشت، خاطر نشان کرد: صاحبان مدال طلا در المپیاد علمی ، بدون شرکت در کنکور سراسری در هر رشته و دانشگاهی که تمایل داشته باشند در زیرگروه مربوطه پذیرفته خواهند شد و صاحبان مدال نقره و برنز از ضریب رتبه در کنکور و دانشگاه بهره مند می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران یادآور شد: ثبت نام سال جاری المپیاد علمی از 25 آذر آغاز شد که به دلیل استقبال دانش آموزان با 2 بار تمدید در 3 دی ماه به پایان رسید. آزمون مرحله نخست ثبت کنندگان در دهه اول بهمن ماه 96 برگزار خواهد شد که با پیش بینی های انجام شده مقرر شد کلاس های آمادگی حضور در آزمون با محوریت مدارس سمپاد استان در شهرستان های مختلف برگزار شود.