• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۳۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴
اقتصادی » آب و انرژی

قطعی برق نسبت به وسعت شبکه‌های برق محدود بوده است

معاون توزيع توانير گفت: قطعي برق گزارش شده در استان‌هاي مختلف نسبت به وسعت شبکه‌هاي برق محدود بوده و به‌زودي برطرف مي‌شود.

قطعي برق نسبت به وسعت شبکه‌هاي برق محدود بوده استبه گزارش خبرگزاري صداو سيما «محمود حقي فام» در گفتگو با پايگاه اطلاع رساني وزارت نيرو (پاون) در خصوص قطعي برق در برخي استان‌هاي کشور ناشي از بارش سنگين برف اظهار داشت: بر اساس آخرين آمارها تا ساعت 10:15 امروز صبح مي‌توان گفت در استان تهران 51 فيدر، مازندران 5 فيدر، غرب مازندران 4 فيدر، گيلان 3 فيدر، قم يک فيدر، قزوين 1 فيدر، البرز 11 فيدر و در نهايت در زنجان 11 روستا از مدار خارج و يا دچار قطعي برق شده‌اند.
وي افزود: عمده قطعي برق در بسياري از استان‌هاي کشور ناشي از شکستن درختان در اثر سنگيني برف و افتادن آن‌ها بر روي سيم‌ها و کابل‌هاي برق بوده است.
معاون هماهنگي توزيع توانير تصريح کرد: به علت استمرار بارش‌ها ممکن است برخي از نقاط قطعي و اتصال دوباره آن‌ها دچار نوسان شود، با اين اوصاف همکاران ما در شرکت‌هاي توزيع با تمام توان در حال اتصال دوباره شبکه برق در تمام نقاط کشور هستند.
حقي فام در پايان گفت: با اينحال با توجه به شدت بارش برف، و البته گستردگي شبکه برق در کشور ميزان قطعي برق ناچيز بوده و انشالله تا ساعات آينده برق نقاط قطع شده دوباره وصل خواهد شد.

استقرار 200 اکيپ عملياتي برق تهران براي رفع خاموشي‌هاي پراکنده
مديرکل دفتر مديريت بحران و پدافند غيرعامل وزارت نيرو از استقرار 200 اکيپ عملياتي برق تهران براي رفع خاموشي‌هاي پراکنده پايتخت خبر داد.
ميثم جعفرزاده در گفت و گو با پايگاه اطلاع رساني وزارت نيرو (پاون) با بيان اين مطلب که، با توجه به اطلاعيه هواشناسي مبني بر تغييرات جوي و بارش برف و کولاک در 19 استان کشور، وزارت نيرو آمادگي لازم را از چند روز قبل در شرکت‌هاي تابعه داشته است، اظهار داشت: تا اين لحظه حادثه سنگيني را به لحاظ تأمين آب و برق براي مجموعه وزارت نيرو و مشترکان در سطح کشور نداشته‌ايم و برخي استان‌ها به صورت پراکنده بخصوص در قزوين و آزادراه قزوين داراي قطعي‌هاي پراکنده هستند که اکيپ‌هاي شرکت‌هاي برق منطقه‌اي و توزيع نيروي برق مشغول مرتفع نمودن اشکالات هستند.
وي با بيان اين مطلب که، در شهر تهران به علت قطع برخي درختان و شکسته شدن شاخه‌ها و سقوط آنان بر روي شبکه‌هاي برق شاهد قطعي‌هاي پراکنده‌اي بوده‌ايم، افزود: اين خاموشي‌ها، کمتر از يک درصد پايتخت را تحت الشعاع خود قرار داده که هم اينک اکيپ‌هايي مشغول رفع اين نقيصه هستند.
مديرکل دفتر مديريت بحران و پدافند غيرعامل وزارت نيرو ادامه داد: بيشتراين قطعي‌ها در مناطق شمال غرب تهران و يک منطقه نيز در تهرانپارس است که حدود 200 اکيپ در زمان کنوني مشغول مرتفع کردن نواقص و رفع مشکل قطعي برق هستند.
وي با اشاره به اينکه در همين لحظه که برف در حال بارش است، اين اکيپ‌ها در مناطقي که قطعي برق اتفاق افتاده مستقر هستند و به خدمات رساني مشغولند، بيان داشت: عمده مشکل ما قطع شاخه‌هاي درختان و سقوط آن‌ها بر روي شبکه‌هاي برق است که در اين خصوص نيازمند همکاري‌هاي شهرداري تهران هستيم.
جعفرزاده با بيان اينکه گاهي ممکن است اشکال کار در بهره برداري يا مانور عملياتي باشد که در مجموعه وزارت نيرو اتفاق مي افتد، گفت: خوشبختانه تا اين لحظه مشکلي به لحاظ بهره برداري و توزيع و بالانس شبکه نداشته‌ايم ولي اتفاقاتي نظير قطع شاخه‌هاي درختان و سقوط آنان بر روي شبکه باعث شده تا شبکه‌ها با مشکل مواجه شوند.
وي افزود: اطمينان مي‌دهيم که شرايط قطع برق در تهران پايدار نباشد و با حضور 200 اکيپ حوادث برق در سطح تهران، تا ساعاتي ديگر قطعي‌هاي پراکنده برق پايتخت مرتفع خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)