پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاري اسپوتنيک؛ يک افسر پليس در پايتخت آمريکا روز جمعه به جرم کمک به تروريست هاي صهيونيستي-وهابي داعش و منحرف کردن تحقيقات در پرونده قضائي خود به 15 سال زندان محکوم شد.
نيکولاس يانگ افسر سي و هفت ساله سابق موفق شد از سنگين ترين مجازات ممکن براي اين گونه جرائم که مي توانست حتي به شصت سال زندان براي وي منجر شود، بگريزد.
يانگ که ابتدا در سال 2016 و پس از آنکه به مدت شش سال تحت نظارت اداره پليس فدرال آمريکا (اف.بي.آي) بود بازداشت شد و از سوي دادستان ها به تلاش براي فراهم کردن کمک هاي مادي براي داعش متهم شد.
به گفته دادستان هاي آمريکا يانگ در سال 2011 با استفاده از فرصت تعطيلات خود به ليبي رفته و با پيوستن به صف تروريست ها عليه دولت وقت حاکم بر اين کشور وارد جنگ شد.
وي در زمان حضور در ليبي ارتباطات مهمي با داعش در سوريه برقرار و زمينه را براي همکاري هاي آينده با تروريست هاي داعش آماده کرد.