• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۰۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶
بوشهر » سیاسی
آیت الله صفایی بوشهری:

استان بوشهر شناسنامه استکبارستیزی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: این استان شناسنامه استکبارستیزی و پایداري ایران اسلامی در برابر جهان استکبار است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر ديشب در چهارمین کنگره بین المللی بوشهر دو قرن مقاومت در برابر استعمار که به مناسبت 18 اسفند روز بوشهر در کنار گورستان متجاوزان انگلیسی برگزار شد، تصریح کرد: جهان استکبار به سرزمین هاي دیگر به عنوان جغرافیایی براي کسب ثروت نگاه می‌کند، آنان همواره به دنبال تسلط بر مراکز قدرت سرزمین ها بوده‌اند و در دوره معاصرهم با تهاجم هاي سخت و نرم به دنبال تحقق همان اهداف هستند.

استان بوشهر شناسنامه استکبارستیزی است

آیت االله غلامعلی صفایی بوشهري با اشاره به دیدگاه قرآن کریم در خصوص دشمنان اسلام، بیان کرد: در قرآن و‌ معارف سیاسی اسلام تصریح شده که دشمن هویتش دشمنی است، حتی اگر نرمش نشان دهد نرمش آن هم دشمنانه است.

وی عنوان کرد: به علت وجود سرمایه هاي بیکران، ایران همواره محل تهاجم سخت کشورهاي بیگانه بوده است و براي نمونه در دو قرن گذشته انگلیسی ها چهار بار به استان بوشهر حمله کردند و البته هر بار جز خفت نصیبشان نشد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: هربار انگلیسی‌ها به بوشهر حمله کردند علمای مبارز علامه بلادي، سید علی نقی دشتی، مجتهد برازجانی حکم به جهاد دادند و افرادی مانند احمدخان و باقر تنگستانی و رئیسعلی دلواری حماسه آفریدند و یک وجب از خاک ایران را به بیگانگان نسپردند.

استان بوشهر شناسنامه استکبارستیزی است

امام جمعه دلوار نیز با اشاره به نقش علماي استان بوشهر در قیام مردم جنوب ایران علیه استعمارگران انگلیسی گفت: همان طور که بزرگان ما در اوج خفقان با حفظ بصیرت در برابر استعمار قدعلم کردند ما نیز در برابر زیادخواهی دشمنان نظام آماده جانفشانی هستیم.

حجت الاسلام علی زاهددوست افزود: مردم استان بوشهر در طول سال‌هاي پیش از انقلاب در پیروزي نهضت اسلامی نقش اساسی داشته و طی چهاردهه گذشته نیز با حضور در صحنه هاي مختلف نقشی تاثیرگذار در ماندگاري انقلاب اسلامی ایفا کرده‌اند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران هم، رژیم صهیونیستی را بدترین چهره استعمارگری در منطقه خاورمیانه خواند و تصریح کرد: ساختار اشغالگرانه رژیم صهیونیستی طبق آمار نهادهایی مانند سازمان ملل موجب آوارگی دو سوم فلسطینیان از سرزمین خود شده است.

ناصر ابوشریف افزود: شاید اروپایی ها تمدن و دموکراسی داشته باشند ولی استعمار آنها برای نقاط زیادی فشار، چپال و تهاجم را به همراه داشته است.

وی ادامه داد: در ماه دسامبر 1917 میلادی بریتانیا فلسطین و قدس شریف را اشغال و از همان لحظه حمله به زیرساخت‌های فلسطین را آغاز کرد تا از این راه، برای شکل گیری رژیم صهیونیستی مقدمه سازی کند.

استان بوشهر شناسنامه استکبارستیزی است

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران بیان کرد: در سال 1948 میلادی و در شب اعلام موجودیت رژیم اشغالگر قدس 600 هزار نفر حضور داشتند که عمده آنها از بریتانیایی ها بودند.

وی ادامه داد:طرح های استعمارگران همواره در جهان و بویژه فلسطین تداوم داشته از این رو انتفاضه نباید متوقف شود.

دیگر مهمان کنگره بین المللی بوشهر دو قرن مقاومت در برابر استعمار شهنو عبدالسلام پژوهشگر و مبارز نیجریه بود که گفت:حدود ۶۰ سال است برای رهایی کشور نیجریه از استعمار حرف زده می شود، اما در عمل چیزی نمی‌بینیم.

استان بوشهر شناسنامه استکبارستیزی است

وی تصریح کرد: در نیجریه جبهه مقاومت در برابر استعمار به رهبری شیخ زکراکی با توجه به شعار لا اله الا الله شکل گرفته و یکی از دلایلی که به شیخ زکزاکی حمله کردند این بود که وی پرچمدار مبارزه با استعمار و‌ استکبار است.

بوشهر، در تاریخ معاصر، که از دوره قاجار شروع می شود، چهار بار با تهاجم نیروهای انگلیسی رو به رو شده است.

بار اول در دوران سلطنت محمد شاه قاجار که از سال‌های 1250 تا 1264 هجری قمری بر ایران حکومت کرده، اتفاق افتاد. بار دوم در زمان ناصرالدین شاه رخ داد و انگلیسی‌ها در اواخر سال1272قمری و اوایل1273 قمری یا 1856 میلادی باز به بوشهر نیرو اعزام کردند.

سومین لشکرکشی انگلیسی‌ها به ایران در جریان انقلاب مشروطه روی داد و چهارمین هجوم در زمان جنگ جهانی اول.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)