• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۴۳۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲
ورزشی » بانوان
ملی پوش تیم نفت آبادان:

فکرِ نتیجه برای بسکتبال بانوان زود است

ملی پوش تیم بسکتبال بانوان نفت آبادان گفت: واقعیات را باید قبول کنیم، هنوز خیلی با حریفان آسیایی فاصله داریم و برای فکر کردن به نتیجه زود است.

فکرِ نتیجه برای بسکتبال بانوان زود استمعصومه اسماعیل زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره تجربه حضور در مسابقات باشگاه‌های غرب آسیا که با دو شکست برای نفت تمام شد، توضیح داد: شناختی جزئی از حریفان داشتیم. البته می‌دانستیم که سطح مسابقات بالاست، شاید فقط تیم‌های منطقه غرب آسیا شرکت داشتند؛ اما این اولین تجربه ایرانی‌ها بود و زیاد مسابقات برون مرزی نداشتیم، به همین دلیل هم تا حدی غافلگیر شدیم.

وی افزود: در مقاطعی از مسابقه، بی تجربگی ما کاملا مشخص بود و همین که تجربه نداشتیم، باعث استرس بازیکنان شده بود. در حالی که تیم‌های حریف از بازیکنان خارجی سطح بالایی هم استفاده می‌کردند.

یک خارجی تیم اردنی را کنترل می‌کرد

فوروارد تیم نفت آبادان با اشاره به یک بازیکن خارجی در ترکیب نماینده اردن گفت: همه تیم را همان بازیکن خارجی کنترل می‌کرد و شاید سایر بازیکنان سطح آنچنانی نداشتند. البته بازیکنان خارجی همه تیم‌ها خوب بودند؛ اما بازیکن تیم اردن به چشم ما آمد، چون تنها کسی بود که گاهی واقعا نمی‌توانستیم مهار کنیم.

اسماعیل زاده با اشاره به سال‌ها تجربه حریفان در مسابقاتی مانند غرب آسیا تاکید کرد: ما نیاز به مسابقات بیشتری در این حد داریم. تیم‌های حریف هم از ابتدا این شرایط را نداشتند و چند سال حضورشان در چنین سطحی ادامه داشته است.

زمان بازی، فکر مشکلات قبلی نبودیم

ملی پوش نفت آبادان درباره تاثیر مشکلات قبل از اعزام در عملکرد تیم گفت: از نظر روحی و روانی در شروع کار کمی تاثیر داشت و تاخیر در اعزام تیم به محل برگزاری مسابقات هم باعث خستگی شد؛ اما وقتی به مسابقات رسیدیم، دیگر فکر این مسائل نبودیم و همه چیز را فراموش کردیم.

وی ادامه داد: چیزی که تیم‌های بانوان ما نیاز دارند، کار‌های فنی است. به هر حال تیم‌های دیگر در غرب آسیا از کمک مربیان آقا هم بهره می‌برند، البته نمی‌گویم که به خاطر مربی برنده شدند، بلکه سطح بسکتبال آن‌ها را از نظر فنی بالاتر برده اند.

هنوز فکر کردن به نتیجه زود است

واقعیات را باید در بسکتبال پنج نفره قبول کنیم، هنوز در این بخش خیلی مانده که به حریفان خود برسیم
اسماعیل زاده که عضو تیم ملی سه نفره اعزامی به کاپ آسیا است، درباره همراهی تیم ملی گفت: حریفان خود در آن مسابقات را در حد تماشای چند فیلم می‌شناسیم. تا زمانی که خودمان به آنجا نرفته ایم، نمی‌توان درباره عملکرد تیم اظهار نظر کرد. مسلما باید هر چه در توان داریم، در رقابت با تیم‌های آسیایی نشان می دهیم.

وی تاکید کرد: در مجموع برای ما هنوز خیلی زود است که فکر نتیجه در مسابقات برون مرزی باشیم، حتی برای مسابقات غرب آسیا هم زود بود و هنوز مانده که به سطح برخی تیم‌های حریف برسیم.

اسماعیل زاده ادامه داد: واقعیات را باید در بسکتبال پنج نفره قبول کنیم، هنوز در این بخش خیلی مانده که به حریفان خود برسیم، در حالی که برای بسکتبال سه نفره، بازیکنان تکنیکی خوبی داریم که آنقدر هم از این نظر عقب نیستیم. البته باید مسابقات تدارکاتی بیشتری برگزار کنیم تا به نتیجه برسیم.

عضو تیم بسکتبال سه نفره بانوان درباره تفکیک بازیکنان سه نفره با پنج نفره گفت: به نظرم کار خوبی است، همانطوری که در برخی کشور‌های دیگر بازیکنان سه نفره جدا از پنج نفره هستند، ما هم می‌توانیم با توجه به اینکه مسابقات سه نفره بیشتری در پیش داریم، این کار را انجام دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برترین‌های رقابت‌های کیک بوکسینگ در وردنجان
خاک هرمز متعلق به جزیره نشینان است
چهاردهمین یادواره سالروز شهادتِ حاج حسن طهرانی‌مقدم
پایین بودن سبزینگی مزارع کلزا در گلوگاه
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود
اختتامیه دوره توانا در یزد
رقابت گروه های نمایشی استان سمنان
مسابقات مدهامتان در همدان
هواشناسی استان زنجان هشدار زرد صادر کرد
فوت کارگر شهرداری در حادثه برق‌گرفتگی
فردا آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا
جان باختن سه کودک براثر انفجار مین در افغانستان
آغاز نام‌نویسی دانشگاه عالی دفاع ملی
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است
ساخت مسجد روستای صنوگان در کهگیلویه
راهکار‌های عملیاتی برای رفع چالش‌های صنعت خرما بررسی شد
رونمایی از خانه کشتی پوریای ولی در اصفهان
همایش پیاده روی خانوادگی
درخشش دختران فارس در بازی‌های فکری قهرمانی کشور
اطلاعیه فرمانداری تبریز درباره صدای انفجار‌های اخیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)