• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۶۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
رئیس دادگاه انقلاب:

محاکمه متهمان حادثه تروریستی مجلس در چارچوب قانون

رئیس دادگاه انقلاب: با وجود جنایت متهمان حادثه تروریستی مجلس ، ما دادگاهها و محاکمه این متهمان را در چارچوب قانون انجام می دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما  موسی غضنفرآبادی درباره روند رسیدگی به پرونده متهمان حادثه تروریستی مجلس افزود: با وجود اینکه این متهمان عضو گروهک تروریستی داعش هستند و ملت ایران جنایات آنها را بیشمار دیده است محاکمه را در چارچوب قانون انجام می دهیم.
وی گفت : دادگاه ، علنی است ؛ متهمان ، شکات و وکلا حضور دارند وقت کافی هم در اختیار شکات و متهمان گذاشته می شود.
غضنفرآبادی ادامه داد : برخی عقیده داشتند جلسه دادگاه این متهمان نباید علنی برگزار شود چون خانواده های آنها نسبت به اقدامات متهمان تنفر دارند اما ما گفتیم جلسه دادگاه باید علنی برگزار شود.
رئیس دادگاه انقلاب افزود: گروهک تروریستی منافقین 17 هزار نفر از مردم ما را ترور کرده و اگر دادگاههای آنها را علنی برگزار می کردیم امروز این جوی که توسط استکبار علیه ملت ایران ایجاد شده است ، به وجود نمی آمد.
وی تاکید کرد: ما فیلم اعتراضات مخوف این افراد را داریم و هر زمان که لازم باشد این اعترافات را برای تنویر افکار عمومی و اطلاع ملت ایران پخش خواهیم کرد.

 ­رئیس دادگاه انقلاب گفت: پس از پایان دادگاه، رأی عادلانه اسلامی و در چارچوب قانون برای متهمان پرونده حادثه تروریستی مجلس صادر می شود.
موسی غضنفرآبادی درباره شرایط رسیدگی به پرونده متهمان حادثه تروریستی مجلس افزود : روند رسیدگی به این پرونده در چارچوب قانون و به صورت عادی انجام می شود و هیچ شتابی نداریم.
وی گفت : رأی متهمان این پرونده در چارچوب قانون و به صورت عادلانه و اسلامی صادر می شود و هرچه قاضی دادگاه تشخیص داد، همان است و هیچ فشاری در این زمینه وجود ندارد.
رئیس دادگاه انقلاب تصریح کرد : برخی از شکات این پرونده درخواست داشتند خسارت مالی، روحی و روانی که به آنها بر اثر این حادثه وارد شده از طرف امریکا و اسرائیل است که حتماً مورد توجه دادگاه قرار می گیرد.
غضنفرآبادی در پاسخ به این سؤال که آیا پرونده حادثه تروریستی مجلس در مجامع بین المللی قابل پیگیری است؟ افزود: ما از مجامع بین المللی واقعاً ناامید شده ایم چون تحت سیطره امریکاست اما حتماً اقدام می کنیم و مقامات هم در این زمینه اقدام خواهند کرد.
وی تأکید کرد : در همین جلسات دادگاه هیچ منعی برای پیگیری خسارات شکات وجود ندارد که رسیدگی خواهد شد.
غضنفرآبادی افزود: همه می دانیم و ملت ایران هم می دانند که اگر این داعشی ها در امریکا بودند اولاً اینکه آنها را دستگیر نمی کردند بلکه سر همان صحنه کار آنها را تمام می کردند و اگر هم دستگیر می شدند هیچ وقت به سبک دادگاه های ایران اسلامی عمل نمی کردند و آنها را می فرستادند به زندان های مخوف همچون گوآنتانامو و سالهای سال تحت شکنجه قرار می دادند.
وی گفت: زندان های امریکا پر است از متهمانی که تروریست نیستند ولی به بهانه تروریست در آنجا نگهداری می شوند.
رئیس دادگاه انقلاب افزود : استکبار به دنبال ایجاد اختلاف بین تشیع و تسنن بود و ما این دادگاه ها را علنی برگزار کردیم تا مقابل این توطئه بایستیم و مردم دنیا بدانند هیچ اختلافی بین شیعه و سنی در ایران وجود ندارد و دشمن برای اختلاف افکنی تلاش می کند.
وی تأکید کرد : ما داعشی هایی را که به اسم اسلام دست به جنایت می زنند محکوم می کنیم و با آنها مخالفیم و حتی اهل سنت هم با این گروهک تکفیری مخالفند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح هوشمند سازی موتورخانه‌های ادارات دولتی و مدارس در چهارمحال و بختیاری
خودسوزی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج
حفظ قهرمانی، هدف اصلی حضور در پاراآسیایی جوانان
توزیع شیر در مدارس قم از ۱۵ آذر
جشن اکران فیلم دختر برقی در سینما آزادی کرمانشاه
مسئولان پای میز خدمت در بوکان
عملیات علیه سازمان فتو در ترکیه
پیگیری درخواست‌های ۱۰۵ نفر از مراجعین به دادگستری خوزستان
یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی
برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس اردبیل
افزایش جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
معرفی کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس
مردم ایران میراث دار نهضت جنگل و روحیه استکبار ستیری یک روحانی مبارز
اعزام کاروان راهیان نور اشنویه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برتری مس کرمان بر فرازبام خاییز دهدشت درلیگ برتر هندبال
انتشار بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
بیش از ۶ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شده‌اند
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آبان ماه
حفاظت ۴ هزار نیرو از ۳۰ میلیون هکتار عرصه‌طبیعی کشور
«مسئولیت و سازندگی»، منتخب کتاب فصل دانشجویان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)