در ماه مبارک رمضان
تشدید نظارت کارشناسان بهداشت برمراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:: نظارت کارشناسان بهداشت برمراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی
در ماه رمضان تشدید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۲۵۰ کارشناس بهداشت

محیط در قالب گروههای بازرسی چند نفره تا پایان ماه رمضان به طور گسترده برمساجد، اماکن متبرکه، رستورانها، چلوکبابیها، کبابیها، قنادی هاو شیرینی فروشیها نظارت میکنند.
وی بر کنترل استفاده ازروغن سالم در تهیه و طبخ غذا به ویژه شیرینیهای سنتی از جمله زولبیا و بامیه توسط کارشناسان تاکید کرد و افزود: بازرسی کارشناسان از مراکز طبخ و عرضه شیرینیهای سنتی، نانواییها، مراکز طبخ و عرضه و فروش آش، حلیم و مواد غذایی و محلهای برگزای مراسم افطارو سحر به صورت ویژه خواهد بود.
شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.