• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۷۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۷
علمی و فرهنگی » معارف
انتشار وصیت نامه شهید رهبر برای نخستین بار؛

وای به حال آنان که این موقعیت حساس را درک نکنند

شهید رهبر: «وای به حال آنان که این موقعیت حساس را درک نکنند ...، دنیای استکبار بدترین دنیاهاست. همه موازین انسانی در این دنیا برعکس جلوه داده شده است: مصلحین در این دنیا بدترینند و فاسدین، خوب ترین».

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،​ این بخشی از وصیت نامه شهید غلامرضا رهبر خبرنگار و مستندساز رسانه ملی خطاب به همسرش تنها چند ماه قبل از شهادت است.

شهید غلامرضا رهبر دی ماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ به فیض شهادت نائل آمد.

متن این وصیت نامه که برای نخستین بار از سوی خبرگزاری صدا و سیما منتشر می‌شود به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
همسر عزیزم
سلام
هر زمان که به یادم آمده مطلبی به عنوان وصیت برایت بنویسم یا فرصت نشده یا مرگ را فراموش کرده ام.
اما هر زمان که به یاد مرگ می‌افتم، این نیز به خاطرم می‌آید که حتماً باید برایت چیزی بنویسم.
اما آن چیز چیست و از کجا باید شروع کرد احتیاج به حالت فراغتی دارد که احساس می‌کنم آن حالت فراغت کم پیش می‌آید.
به هر جهت از جنگ بگویم که دیدگاهم راجع به جنگ نه تنها عوض نشده بلکه روزبه روز که می‌گذرد مصمم‌تر می‌شوم در اینکه جنگ باید تا آخر ادامه پیدا کند.
وای به حال آنان که این موقعیت حساس را درک نکنند و چه ساده اند آنان که می‌گویند جنگ را با مذاکره تمام کنید.
دنیا را می‌بینی ایرانی که بر طبق موازین اسلامی خواهان صلح است و جنگ طلب نیست در دنیا او را جنگ طلب شناسانده اند و صدامی (عراقی) که همه فتنه‌ها زیر سرش است، صلح طلب است.
دنیای استکبار بدترین دنیاهاست. همه موازین انسانی در این دنیا برعکس جلوه داده شده مصلحین در این دنیا بدترینند و فاسدین، خوب ترین؛ و مردم دنیا با القاء تبلیغات باورشان می‌آید و صدای ما کوتاه از اینکه آنان را متوجه و هشیار کنیم.
عزیز من متوجه تبلیغات استکبار و ضد انقلاب باش ببین آنچه که می‌گویند با قرآن و سنت و همچنین با سخنان امام مطابقت دارد یا خیر؟
و، اما از خودت بگویم که بر عقیده ات راسخ بمان، حیف از هوش خوب و ذکاوت و دانایی که داری، سست نشو، تحت تاثیر این و آن قرار نگیر اگر همه سست شدند تو پایدار بمان این را جدی می‌گویم فکر نکن اگر همه سست شدند نمی‌توان پایدار ماند. تو می‌توانی، من به تو در بسیاری از چیز‌ها اطمینان دارم از جمله در نگهداری از بچه به لطف خدا صحیح و سالم متولد شدن وی و نگهداری بعد ازتولد که همه این سلسله مراتب مهم است.
می‌دانم فرزند نه خوب بلکه بسیار خوبی به جامعه اسلامی تحویل میدهی و این شایستگی را واقعا در تو می‌بینم و این یکی از چیز‌هایی است که گفتم به آن اطمینان دارم.
گفته ام و باز می‌گویم که تو یکی از خوب‌ترین همسران جهان هستی از تو به جز خوبی هایت چیزی در دل ندارم.
خدا تو را اجر عظیم عنایت کند به جهت دوری و ... که طی مدت زندگی با من به خاطر خدا تحمل کردی.
امیدوارم دوری ما نیز بخاطر خدا بوده باشد و مورد قبول درگاهش واقع گردیده باشد.
اگر می‌خواستیم اعتقاد به آخرت و زندگی پس از مرگ نداشته باشیم این تحمل‌ها هم برای من و هم برای تو بسیار مشکل بود، اما آنچه سختی‌ها را آسان می‌کند همین اعتقاد به خدا و آخرت است.
اگر می‌خواستیم می‌توانستیم فقط دنیا را انتخاب کنیم، ​خود خدا هم در قرآن فرموده آنان که دنیا و رفاه در آن می‌خواهند ما به آن‌ها عطاء می‌کنیم، اما آخرت این افراد چی؟ آیا ما هم باید دنیا را بر آخرت بر می‌گزیدیم. عزیزم به آنان که این گونه اعتقاد دارند بگو دیدار ما به قیامت دنیای شما برای شما و آخرت نیز برای ما در آنجا همدیگر را ملاقات خواهیم کرد تا ببینیم چه کسی راستگوست.
خیلی دوست دارم که شما را به یک سفر تفریحی ببرم و همچنین به مشهد سفر کنم، اما اگر خدا نخواست ما نیز تسلیم رضای اوییم.
تدریس قرآن برایت ثواب بسیار زیادی دارد ما را نیز از دعا فراموش نکن و از خدا بخواه که در راه رضای او شهید شده باشم و خداوند امیدوارم ما را آمرزیده ببرد.
این دعا را کرده ام و از خدا خواسته ام که اگر می‌روم در راه رضای او بروم. نمی‌دانم مستجاب خواهد شد یا خیر.
ان شاءالله که از من هیچ دل خوری نداشته باشی ما که نتوانستیم خود را بسازیم و برای اسلام کاری کنیم امیدوارم که اگر خواست خدا باشد فرزندمان در آینده بتواند با قرار گرفتن در راه امام حسین (ع) به اسلام خدمت بکند (البته این مستلزم صحیح تربیت کردن از سوی تو همراه با لطف الهی است).
امام را دعا کن از همه دوستان و آشنایان حلالیت می‌طلبم خصوصا از مادرم، ​فرهاد، خواهرانم، ​پدر و مادرت. امیدوارم همه مرا حلال کنند. الان ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه خرداد ماه (۲۴ رمضان) است.
مطلب زیاد است، ولی الان بیادم نمی‌آید. بنابر این همین جا خداحافظی می‌کنم.
امیدوارم تو نیز به بزرگواریت مرا ببخشی. خیلی مطلب بیش از این و بهتر از این می‌خواستم برایت بنویسم، ولی هوا کم کم در حال تاریک شدن است؛ و الان مطلبی به یادم نمی‌آید ضمن آنکه وقت نماز نیز هست.
خدانگهدار. (غلامرضا ۶۴/۳/۲۴)

وای به حال آنان که این موقعیت حساس را درک نکنند

وای به حال آنان که این موقعیت حساس را درک نکنند

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین برای ساخت شبکه تصفیه فاضلاب
فردا، آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
پیروزی آویژه صنعت مشهد مقابل علوب آمل
معرفی قهرمانان موتورسواری سوپر اندرو ایران
تعیین تکلیف ۲ هزار و ۱۵۷ پرونده مسن در نیمه نخست امسال در گلستان
حلقه‌های معرفت، سپر بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تنش آبی بزرگترین چالش شبستر
برخورد دو خودرو سواری ، هفت زن را راهی بیمارستان کرد
اعزام ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شازندی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح و بهره برداری از ۳۵۰ طرح محرومیت زدایی در استان اصفهان در هفته بسیج
مهلت استعفای داوطلبان شورا‌های روستا تا ۳۰ آبان
برگزاری نماز وحدت بخش جمعه در کردستان
تیم ملی کبدی بانوان ایران عازم بنگلادش می‌شود
هم‌صدایی مردم در انتظار رحمت آسمانی
خسارات همکاری ترامپ با اسراییل در حمله به ایران باید اخذ شود
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در سمنان
آغاز ساخت ۲ مدرسه در صدرا
نتایج هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال بانوان
احداث سد آبریز مطالبه به حق مردم شهرستان‌های کهگیلویه و چرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)