پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم: از ابتدای ماه مبارک رمضان حدود پنج تن مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی توسط بازرسان بهداشت محیط در قم کشف شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای حسن ایزانلو با بیان اینکه طرح نظارت بهداشتی مرکز بهداشت استان قم از 22 اردیبهشت آغاز شده است افزود: در این مدت 3 هزار و 155 بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بین راهی، مساجد و اماکن متبرکه صورت گرفته که در نتیجه آن 4 هزار و 712 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد از چرخه مصرف خارج شده است.
وی گفت: 299 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و 129 مورد نمونه برداری از مواد غذایی نیز انجام شده است.
ایزانلو افزود: نظارت بر شیرینی فروشی ها، کارگاه های قنادی، مراکز تهیه و فروش آش و حلیم، زولبیا و بامیه فروشی ها و مساجد، تکایا، ایستگاه های صلواتی و موکب ها بیشتر شده و با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی تعداد یک هزار و 636 مورد سنجش با این تجهیزات انجام شده است.