• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۰۱۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۵

سکوت رسانه ها در باره راه حل ايران براي مسئله فلسطين

رسانه هاي بيگانه سکوت معناداري را پس از تاکيد مجدد رهبر معظم انقلاب اسلامي در مورد راه حل ايران براي حل مسئله فلسطين که رجوع به دموکراسي و برگزاري همه پرسي است در پيش گرفته اند.

سکوت رسانه ها در باره راه حل ايران براي مسئله فلسطين

رهبر معظم انقلاب اسلامي روز يکشنبه در ديدار جمعي از دانشگاهيان با ايشان با اشاره به مظلوم‌نمایی بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي در سفر به اروپا گفتند: این جنایتکار که سرآمد همه ظالمان تاریخ است به اروپایی ها به دروغ گفت ایران می خواهد ما و چند میلیون یهودی را نابود کند در حالی که راه حل ما برای مسئله فلسطین کاملاً منطقی و منطبق بر موازین دموکراسی است.
رهبر انقلاب با انتقاد از سکوت اروپایی ها در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و قدس افزودند: همیشه گفته ایم برای تعیین نوع حکومت در کشور تاریخی فلسطین باید براساس شیوه ای که همه جهان قبول دارد به افکار عمومی مراجعه کرد و از همه فلسطینیان واقعی اعم از مسلمان و یهودی و مسیحی که حداقل ۸۰ سال در این سرزمین بوده اند چه در داخل و چه در خارج از سرزمینهای اشغالی نظرخواهی و همه پرسی شود.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: این طرح جمهوری اسلامی که رسماً در سازمان ملل به ثبت رسیده است آیا با موازینی که جهان قبول دارد منطبق نیست؟ پس چرا اروپایی ها حاضر نیستند آن را بفهمند؟
همانطور که مقام معظم رهبري اشاره کردند در روزهاي اخير نتانياهو با سفر به چند کشور اروپايي و مظلوم نمايي ادعاهايي را عليه ايران مطرح کرد. نتانياهو با طرح اين ادعاها دوهدف را دنبال کرد نخست همسويي اروپا با دونالد ترامپ که  امريکا را از برجام خارج کرده است و دوم تحت فشار قرار دادن تهران براي خارج کردن نيروهاي مستشاري خود از سوريه. اما بر خلاف فضاسازي دروغين نتانياهو، نخست اينکه حضور ايران در سوريه مستشاري وبه دعوت دولت سوريه قانوني وبا هدف مبارزه با تروريسم است و پيامدهاي اين کمک هاي مستشاري به تامين امنيت منطقه و تسري امنيت به اروپا شده است. دوم اينکه بر خلاف فضاسازي نتانياهو جمهوري اسلامي رجوع به دشيوه مسالمت آميز موکراسي و همه پرسي براي حل مسئله فلسطين را پيشنهاد کرده  و همانطور که مقام معظم رهبري فرمودند اين پيشنهاد بطور رسمي در سازمان ملل ثبت شده است اما با اين حال هيچگاه رژيم صهيونيستي حاضر نشده اين شيوه مسالمت آميز را اجرا نمايد يا طرف هاي بين المللي اين رژيم را براي اجراي اين شيوه تحت فشار قرار بدهند.
سوال اينجاست چرا نتانياهو که رژيم خود را تنها دموکراسي در منطقه مي داند از همه پرسي وحشت دارد و چرا  اجازه نمي دهد مسئله از طريق رجوع به افکار عمومي حل شود؟ سوال ديگر اينک چرا مجامع بين المللي و غربي ها که همواره از حقوق بشر و انتخابات آزاد و همه پرسي در ديگر کشورها صحبت مي کنند در اين مورد نه تنها سکوت پيشه کرده اند بلکه بعضا ادعاهاي رژيم صهيونيستي را تکرار مي نمايند؟
اکنون روشن شده است رژيم صهيونيستي نه تنها با رجوع به دهمه پرسي مخالف است بلکه حتي راه حل هاي بين المللي مبني بر دو کشور و دو دولت را نمي پذيرد و با وقت کشي و ادامه شهرک سازي  در ديگر سرزمين هاي فلسطيني،  عملا امکان تشکيل کشور فلسطيين را بر اساس راه حل  دو کشور از بين مي برد. و حالا هم که ترامپ رئيس جمهور امريکا با ارائه طرح توافق قرن عملا از کشور جايگزين براي فلسطيني ها در اردن سخن مي گويد که نتيجه آن جز ادامه بي ثباتي در منطقه نخواهد بود. آيا در چنين فضايي که براي فلسطيني ها چاره اي جز مقاومت براي رسيدن به حقوق خود نمانده است فرافکني و  متهم کردن ايران مي تواند براي رژيم صهيونيستي توليد امنيت نمايد؟ آن هم رژيمي که ايجاد ناامني در ذات آن نهفته است و عملا علاوه بر فلسطين با اشغال بخش هايي از خاک سوريه، مصر،  اردن و لبنان، درهاي ناامني را به روي منطقه و به تبع آن اروپا باز کرده است؟ وسخن آخر اينکه چرا رسانه هاي بيگانه که همواره دم از آزادي بيان و دموکراسي مي زنند همسو با صهيونيست ها بر راه حل ايران و رجوع  به همه پرسي تمرکز نمي کنند و در خصوص اين راه حل دموکراتيک سکوت کرده اند؟
 
---------------------------------------------
رضا محمدمراد
 
 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)