• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۰۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۹
اقتصادی » صنعت
نماینده مجلس:

پول بنز و بی ام و می دهیم، سوار پراید و پژو و پیکان می شویم

عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به کیفیت پایین و قیمت بالای محصولات دو خودروساز بزرگ کشور گفت: پول بنز و بی ام و می دهیم، سوار پراید و پژو و پیکان می شویم.

پول بنز و بی ام و می دهیم، سوار پراید و پژو و پیکان می شویمنادر قاضی پور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با تاکید بر این که از تولید داخل حمایت می کنیم ولی شرط و شروط داریم گفت: خودروسازان در قبال این حمایت هم باید قیمتها را کاهش و هم کیفیتها افزایش دهند.
وی با یادآوری این که محصولات فعلی خودروسازان کشور با قطعات با دلار 3200 تومان در آذرماه تولید شده است گفت: بنابراین آنها هیچ توجیهی ندارند که محصولاتشان را با دلار 4200 تومان یا بالاتر محاسبه کنند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی بار دیگر با تاکید بر احتکار 60 هزار دستگاهی خودرو ازجانب سایپا و 30 هزار دستگاه خودرو ازجانب ایران خودرو و این که از محل دقیق احتکار این خودروها مطلع است گفت: با وجود این برخی مسئولان اعلام کردند فضایی برای نگهداری این تعداد خودرو ندارند در حالی که آنها در شهر و نمایندگی ها فضاهای مناسبی در اختیار دارند.
وی در عین حال با انتقاد از وزیر صنعت گفت:‌ از آقای شریعتمداری انتظار داشتیم به جای مصاحبه علیه ما و تاکید بر نبود احتکار بازرسانش را اعزام می کرد و حتی با سوال و جواب از مسئولان سابق خودروسازیها به واقعیت پی می برد.
قاضی پور یادآور شد: با گران شدن خودرو تمام اقلام مورد نیاز مردم با افزایش قیمت مواجه می شود و در حالی که وزیران مولتی میلیاردر دنبال خودروهای لوکس هستند ما معتقدیم باید برای کارگران و روستاییان و قشر کم درآمد جامعه خودروی 7-8 میلیونی تولید شود.
این عضو کمیسیون صنایع مجلس در ادامه گفت: باید وزارت صنعت، سازمان بازرسی و سازمان تعزیرات نظارت می کردند تا قیمت اقلام زیرساخت مثل فولاد آلومینیوم و سرب گران نمی شد، تا محصول نهایی با افزایش قیمت مواجه شود.
وی خاطرنشان کرد: دولت این مسائل را رها کرده و می گوید عرضه و تقاضای بازار قیمت را تعیین کند، در حالی که وقتی ما نظام تعرفه گذاری داریم یعنی حاکمیتی قیمت ها را کنترل می کنیم که اگر می خواستیم قیمتها رقابتی تعیین شود باید نظام تعرفه گذاری را نیز اعمال نمی کردیم.
به گفته قاضی پور با توقف واردات خودرو دیگر خودرویی نیز در داخل اسقاط نمی شود و ذوب آهن و فولاد کشور با کمبود خوراک مواجه است در حالی که باید در ازاء هر 4-5 دستگاه تولید خودرو در داخل یک دستگاه خودروی فرسوده را اسقاط می کردیم.
وی همچنین خواستار تدوین طرح جامعی با دستور آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به عنوان فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی شد و گفت: با این اقدام هم صنعت داخلی احیا می شود و هم دستکم 200 هزار شغل تهدید نمی شود.
بخش دیگری از سخنان این نماینده مجلس در چارچوب نبود همین طرح جامع اختصاص داشت.
قاضی پور گفت: وقتی قرارداد دوم را با پژو منعقد می کردیم تاکید داشتم که پژو باید از ملت ایران عذرخواهی کند و ضرر و زیان قبلی را جبران کند تا پس از این وارد قرارداد دوم شویم، اما بی توجه به این هشدار مجدد قرارداد امضاء شد و نتیجه اینگونه به دست آمد که مجدد دیدیم با کوچکترین تهدید آمریکا، فرانسویها ایران را ترک کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)