• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۱۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار؛

راه اندازی ۸ قرارگاه عملیاتی در مناطق کوهستانی استان + فیلم

به منظور پیشگیری و همچنین اطفاء حریق در مناطق کوهستانی و جنگلی کهگیلویه وبویراحمد ۸ قرارگاه عملیاتی دراستان راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در راه اندازی ۸ قرارگاه عملیاتی در مناطق کوهستانی استانجلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گفت:به منظور پیشگیری و همچنین اطفاء حریق در مناطق کوهستانی و جنگلی استان ۸ قرارگاه عملیاتی در ۸ شهرستان استان راه اندازی می‌شود.
فیلی با بیان اینکه در این قرارگاه‌ها ۲۰ دستگاه اجرایی و نهاد‌های نظامی ، امنیتی و همچنین بخش خصوصی عضویت دارند افزود: با توجه به بارش‌های بهاری در مناطق جنگلی و عرصه‌های منابع طبیعی استان پوشش گیاهی خوبی وجود دارد و همین امر موجب وقوع آتش سوزی در برخی مناطق استان از جمله شهرستان‌های گرمسیری بویژه شهرستان‌های لنده، بهمئی و باشت شده است.
وی با بیان اینکه تلاش می‌شود بخشی از اعتبارات مورد نیاز برای اطفاء حریق به صورت متمرکز از سرجمع اعتبارات استانی تامین شود ادامه داد: برخی از تجهیزات مورد نیاز به ویژه بالگرد آب پاش و مکان‌های ی برای سوخت گیری این بالگرد‌ها در مناطقی که بیشترین احتمال آتش سوزی وجود دارد پیش بینی می‌شود.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران استانداری هم گفت: در مواقع بحران از جمله آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی و منابع طبیعی همه دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌ها موظفند با همه امکانات و نیروی انسانی همکاری کنند و حتی از ظرفیت بخش خصوصی و تجهیزات پیمانکاران مستقر در شهرستان حادثه دیده نیز برای اطفاء حریق استفاده می‌شود.
موسوی افزود: بیشترین عامل حوادث آتش سوزی در شهرستان‌های لنده و بهمئی، وجود کوره‌های زغالی و سودجویانی است که با قطع درختان اقدام به تهیه و فروش زغال به صورت قاچاق می‌کنند.
وی با بیان اینکه در حادثه آتش سوزی کوه حاتم که حد فاصل سه شهرستان لنده، بهمئی و بهبهان از ظرفیت ۷ فروند بالگرد آب پاش و بیش از ۱۵۰ نیروی انسانی همه دستگاه‌های اجرایی و مردمی استفاده شد ادامه داد:مهمترین مشکل برای اطفاء حریق در این منطقه سخت گذر بودن و مرتفع بودن این مناطق است که از این پس از بالگرد با ظرفیت ۴ هزار لیتر استفاده می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هم با بیان اینکه از ابتدای سالجاری با وقوع ۱۰ مورد آتش سوزی ۷۰ هکتار در مناطق گرمسیری استان دچار آتش سوزی شد گفت: عمده علل این آتش سوزی‌ها وجود کوره‌های غیرمجاز زغال است که به صورت قاچاقی اقدام به تهیه و فروش زغال می‌کنند و چندین بار با ماموران منابع طبیعی درگیر و ضمن تهدید با اسلحه آنان را نیز کتک زدند.
فرماندار لنده هم میزان خسارات ناشی از آتش سوزی‌های اخیر به عرصه‌های منابع طبیعی در این شهرستان را ۴۵ میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: عامل اصلی وقوع آتش سوزی‌ها در عرصه‌های منابع طبیعی وجود کوره‌های زغالی است که حدود ۱۵ سال در این منطقه افراد سوجو و فرصت طلب اقدام به قطع درختان و تهیه و فروش زغال می‌کنند.
کرمی با بیان اینکه زغال تولیدی به خاطر کیفیت مرغوب هر گونی ۲۰۰ هزار ریال در شهرستان بهبهان به فروش می‌رسد افزود:در این مدت بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ اصله درخت از سوی سودجویان قطع و به زغال تبدیل شده است.
فرماندار شهرستان بهمئی هم ضمن تایید ۱۵ سال قطع درختان در کوه حاتم از سوی سودجویان گفت: افرادی که اقدام به این کار می‌کنندشناسایی شده و در یکی از روستا‌های بخش تشان بهبهان سکونت دارند.
سنایی با بیان اینکه تاکنون برای ۳۰ نفر متعرض به عرصه‌های جنگلی در این روستا در خصوص کوره‌های زغالی پرونده تشکیل شده است گفت:مهمترین راهکار برای جلوگیری از کوره‌های زغالی برخود قاطعانه قضایی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)