• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۴۰۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۸
بین الملل » تحلیلی

بیانیه 44 عضو کنگره آمریکا درباره دیدارهای آتی ترامپ با اعضای ناتو و پوتین

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از گزارش سایت اعضای دموکرات کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، چهل و چهار عضو کمیته های نیروهای مسلح و امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا درباره دیدارهای ترامپ با اعضای ناتو و نیز دیدارش با پوتین بیانیه منتشر کردند. آنها در این بیانیه نوشتند دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا نباید کار چندین نسل مردان و زنان آمریکایی برای کمک به دفاع و حراست از ارزش های دموکراتیک در دو سوی اقیانوس اطلس را بی نتیجه کند.
الیوت انگل عضو برجسته کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا (نماینده دموکرات ایالت نیویورک) و آدام اسمیت نماینده برجسته کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا (نماینده دموکرات ایالت وایومینگ) و چهل و دو تن از دیگر نمایندگان دموکران کمیته نیروهای مسلح و نیز امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا درباره حضور دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در نشست سران ناتو و نیز دیدار آتی وی با ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه بیانیه ای منتشر کردند.
در این بیانیه آمده است: دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا نباید کار چندین نسل مردان و زنان آمریکایی برای کمک به دفاع و حراست از ارزش های دموکراتیک در دو سوی اقیانوس اطلس را بی نتیجه کند. اروپا پس از ویرانی جنگ جهانی دوم به علت تعهدات جامعه آتلانتیک شمالی به ارزش های مشترک و نیز دفاع جمعی به رشد و بالندگی اقتصادی رسید.
نشانه ها درباره پیامدهای احتمالی پیش از سفر آتی رییس جمهور به اروپا واقعا نگران کننده است. بدون هیچ تردیدی، ترامپ در دیدارهای آتی خود با اعضای ناتو و پوتین رییس جمهور روسیه بایه به تاکید بر تعهدات آمریکا در برابر متحدانش به ویژه براساس بند پنج پیمان آتلانتیک ادامه دهد. وی نباید تلاش های روسیه برای تضعیف حاکمیت یا دموکراسی در هیچ از شرکا و متحدان آمریکا را تحسین کند؛ نادیده بگیرد یا ترغیب کند. وی باید موضعی واقعی در برابر اقدامات سایبری روسیه و نیز تلاش های این کشور برای دخالت در انتخابات آمریکا اتخاذ کند.
بنا بر بيانيه مذکور ترامپ باید اهمیت حضور نظامی مستقیم و تمرین های مشترک نظامی در ایجاد بازدارندگی در برابر روسیه و نیز تضمین آمادگی نظامی آمریکا و متحدانش را به رسمیت بشناسد. وی نباید این موضع را تضعیف کند یا این گونه فعالیت های مهم را تعلیق یا لغو کند یا به تقلید از تبلیغات روسیه در تلاش برای بی اعتبار کردنشان بپردازد.
وی باید از حاکمیت اوکراین بر کریمه حمایت کند و ضد اشغال غیرقانونی خاک اوکراین موضع گیری کند و تحریم ها ضد روسیه را تا زمان برقراری قانون حفظ کند. وی باید از قوانین تصویب شده مبنی بر منع همکاری نظامی با ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه پیروی کند.
اين بيانيه همچنين افزود ترامپ باید به پایبندی به سیاست درهای باز ناتو درباره پذیرش اعضای جدید ادامه دهد. ماهیت و نیز مسایل مربوط به این نشست های آتی بسیار مهم است. آینده ائتلاف آتلانتیک و نظم بین المللی که به افزایش امنیت و رونق اقتصادی جهان کمک کرده است در خطر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برترین‌های رقابت‌های کیک بوکسینگ در وردنجان
خاک هرمز متعلق به جزیره نشینان است
چهاردهمین یادواره سالروز شهادتِ حاج حسن طهرانی‌مقدم
پایین بودن سبزینگی مزارع کلزا در گلوگاه
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود
اختتامیه دوره توانا در یزد
رقابت گروه های نمایشی استان سمنان
مسابقات مدهامتان در همدان
هواشناسی استان زنجان هشدار زرد صادر کرد
فوت کارگر شهرداری در حادثه برق‌گرفتگی
فردا آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا
جان باختن سه کودک براثر انفجار مین در افغانستان
آغاز نام‌نویسی دانشگاه عالی دفاع ملی
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است
ساخت مسجد روستای صنوگان در کهگیلویه
راهکار‌های عملیاتی برای رفع چالش‌های صنعت خرما بررسی شد
رونمایی از خانه کشتی پوریای ولی در اصفهان
همایش پیاده روی خانوادگی
درخشش دختران فارس در بازی‌های فکری قهرمانی کشور
اطلاعیه فرمانداری تبریز درباره صدای انفجار‌های اخیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)