حمایت انگلیسی ها از برگزاری همه پرسی پیمان نهایی برگزیت
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس نظرسنجی موسسه یوگاو YouGov که برای روزنامه تایمز لندن انجام داده است، برای نخستین بار نسبت رای دهندگانی که خواهان برگزاری همه پرسی در مورد شرایط نهایی موافقت نامه برگزیت هستند بر شمار افرادی که از همه پرسی حمایت نمی کنند، پیشی گرفت. بر اساسا این نظرسنجی، وقتی از رأی دهندگان انگلیسی سوال شد آیا درباره شرایط نهایی پیمان برگزیت باید همه پرسی برگزار شود یا خیر، 42 درصد از افراد اعلام کردند باید رأی گیری جدیدی انجام شود ، این در حالی است که 40 درصد از رای دهندگان خواهان همه پرسی نبودند.
روزنامه تایمز اعلام کرد این رای گیری از هزار و 653 بزرگسال در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته در انگلیس صورت گرفت.پنجاه و هشت درصد از رای دهندگان حزب کارگر، 67 درصد از رأی دهندگان حزب لیبرال دموکرات و 21 درصد از رای دهندگان محافظه کار از برگزاری همه پرسی دوم حمایت کردند.
در همه پرسی ژوئن سال 2016، شمار 17.4 میلیون رای دهنده ، یا 51.9 درصد آراء، از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا حمایت کردند، در حالی که 16.1 میلیون رای دهنده ،برابر با 48.1 درصد از رای دهندگان، از ماندن در اتحادیه اروپا حمایت کردند. بسیاری از پیش بینی ها در مورد این نتیجه اشتباه بود.نظرسنجی موسسه یوگاو نشان داد با گذشت دو سال از برگزاری همه پرسی نظر اکثر رای دهندگان درباره اینکه آیا باید از اتحادیه اروپا خارج شد تغییر کرده است.
روزنامه تایمز اعلام کرد: در صورت برگزاری همه پرسی در مورد عضویت انگلیس در اتحادیه اروپا در فردا، 45 درصد اعلام کردند به ماندن در اتحادیه اروپا رای خواهند داد، در حالی که 42 درصد آنها خواهان خروج از آن هستند و 4 درصداز افراد اعلام کردند رأی نمی دهند و 9 درصد گفتند نمی دانند. یوگاو یک موسسه بین المللی تحقیقاتی مبتنی بر اینترنت و شرکت تحلیلی داده ها است که مقر آن در انگلیس است و در اروپا، آمریکای شمالی، خاورمیانه و آسیا و اقیانوس آرام فعالیت دارد.