• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۷۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
۳ و ۴ شهریور؛

همایش آموزش شیمی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود

دهمین همایش دو سالانه آموزش شیمی ایران، روز‌های ۳ و ۴ شهریور ۱۳۹۷ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

همایش آموزش شیمی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ این دوره از همایش با شعار «تدریس مبتنی بر بافتار، از مدرسه تا دانشگاه» و با هدف معرفی و سریان این شیوه جدید تدریس در میان دست اندر کاران دانش شیمی برگزار می‌شود.

در این همایش موضوع‌های «آموزش شیمی، محیط زیست و توسعه پایدار»، «نقد و بررسی برنامه­‌ی درسی، سرفصل درس­‌ها و محتوای کتاب­‌های درسی شیمی دوره­‌ی متوسطه دوم»، «اخلاق علمی در آموزش و پژوهش شیمی»، «ایجاد پیوند میان آموزش و پژوهش»، «درس پژوهشی و اقدام پژوهشی»، «آسیب شناسی فرآیند تدریس شیمی در نظام آموزشی، «آموزش شیمی در دانشگاه»، «استاندارد‌ها و شایستگی‌های حرفه­‌ای استادان و دانش آموختگان»، «آموزش شیمی و فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «یادگیری الکترونیکی و آموزش از راه دور»، «آموزش شیمی مبتنی بر آزمایشگاه»، «آموزش شیمی و فناوری آموزشی با تأکید بر وسایل الکترونیکی همراه»، «شیمی و آموزش مهارت­‌های زندگی»، «آموزش همگانی شیمی؛ آموزش شیمی و عرصه­‌های نو: شیمی سبز، نانو شیمی و ...»، «آموزش شیمی و صنعت، کار آفرینی و نیاز‌های علمی صنایع» و «طراحی و اجرای آزمایش­‌های کم هزینه و استاندارد‌های تألیف کتاب­‌های درسی»، بررسی ‌می‌شود.

در مراسم افتتاحیه این همایش، رییس دانشگاه، دبیر همایش و نماینده انجمن شیمی سخنرانی خواهند کرد؛ سپس رییس و مدیر ترویج علم موزه علوم و فناوری سخنرانی می‌کند و در ادامه، نمایشگاه رازی افتتاح خواهد شد.

این نمایشگاه به مناسبت نزدیکی زمان همایش به پنجم شهریور، روز زکریای رازی توسط موزه علوم و فناوری ایران برپا خواهد شد و به شیوه‌ای جالب و دیدنی، شرکت کنندگان را به زمان رازی برده و تلاش می‌کند حس و حال زمان کیمیاگری و دانشمندان علوم اسلامی و ایرانی را به تماشاگر القا کند.

در روز اول همایش، دو سخنرانی کلیدی (دکتر عیسی یاوری: از کیمیاگری تا شیمی جدید در ایران- دکتر حسن حذرخانی: آموزش شیمی، چالش‌ها و چشم اندازها) و دو نشست تخصصی تحت عناوین «سرفصل دروس کارشناسی شیمی» و «بررسی محتوی و رویکرد سازمان دهی کتاب‌های درسی شیمی متوسطه دوم» برگزار می‌شود.

در روز دوم دهمین همایش آموزش شیمی ایران نیز دو سخنرانی کلیدی (خانم مهندس رستگار: پیوستگی رویکرد‌های یادگیری و ارزشیابی- آقای دکتر نعمت الله ارشدی: تدریس شیمی به روش مبتنی بر بافتار) و یک نشست تخصصی با عنوان «وضعیت تربیت دبیر در کشور با تاکید بر برنامه جدید رشته آموزش شیمی» ارایه و برگزار می‌شود.

در این همایش، افزون بر ۵۰ مقاله در قالب پوستر و سخنرانی، چهار کارگاه آموزشی با عناوین: شیمی مواد مخدر؛ طراحی و انجام آزمایش‌های ساده برای دبیرستان‌های کشور و کارگاه آموزش میکروسکوپ الکترونی ارایه خواهد شد.

دکتر فرانک منطقی (عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران) - دبیر؛ دکتر زهرا احمد آبادی (عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی مشهد) - دبیر علمی و دکتر محبوبه ربانی (عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران) - دبیر اجرایی دهمین همایش آموزش شیمی ایران هستند.

از علاقه‌مندان به تدریس شیمی دعوت می‌شود تا در این گردهمایی دوسالانه استادان، دبیران، مربیان، مدرسان و دانشجویان شیمی شرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ درصدی مخاطبان سینما در چهارمحال و بختیاری
برگزاری سوگواره چاووش خوانی در میناب
تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا برای شهروندان اردبیلی
جلال در انقلاب فکری و ادبی ایران نقشی ماندگار داشت
کشف و جمع آوری ۷ دستگاه استخراج رمزارز در ایذه
ایجاد فرصت شغلی در روستا با تزریق به موقع تسهیلات کم بهره
کشت گلرنگ در ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تکاب
بودجه ۱۴۰۵ به بازنگری فوری نیاز دارد
ابطال پرواز‌های هواپیمایی آتا در مسیر تهران–بیرجند از ۱۴ تا ۳۰ آذر
عملیات امداد هلال احمر برای مهار آتش در جنگل‌های چورت ساری
امضای نخستین تفاهم نامه جوانی جمعیت در یک واحد تولیدی
معرفی مدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان
توضیح قوه قضاییه درباره اختلاف بین دانشجویان ایرانی و لبنانی
چسبندگی به وضع موجود مهم‌ترین مانع تحقق تحول در دانشگاه‌ها
آمل قهرمان مسابقات هاپکیدو مازندران شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
دستگیری عامل تیراندازی در پلدختر
مشق انرژی هسته ای؛ وقتی دانش آموزان از آینده کشور حرف می زنند
لزوم مداخله جدی در کیفیت آب آشامیدنی ۱۳ شهرستان خوزستان
عکس‌های حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی در میان ۱۰۰ عکس برتر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها هم دور کار
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)