• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۱۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه وبویراحمد،

بازار گرم شب نشینی در بوستان های زیبای یاسوج

شب نشینی در بوستان های شهر یاسوج فرصت مناسبی است که خانواده ها ساعاتی را به همراه آشنایان در خنکای هوای شب های تابستان بگذرانند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، ياسوج از شهرهاي جنوبي ايران، مرکز استانبازار گرم شب نشینی در بوستان های زیبای یاسوج کهگيلويه و بويراحمد و مرکز شهرستان بويراحمد است که در شمال شرقي استان در کنار رودخانه بشار، در دامنه قلل دنا و تپه‌های متعدد در ارتفاع ۱۸۷۰ متری از سطح دریا قرار گرفته است.
قبل از ايجاد اين شهر، در حدود 6 کيلومتري آن، يک شهر قديمي به نام «تل‌خسرو» قرار داشت که زماني مرکز نفوذ خوانين بويراحمد عليا بوده‌است و هم اينک به جز تپه‌هاي پراکنده و يک روستا، اثري ديگر از آن باقي نمانده‌است.
تل‌خسرو بیش از دو هزار سال قدمت دارد ولی احداث ساختمانهای معاصر در پيرامون آن، بعد از سال 1309 خورشيدي شروع شده و تا سال 1323 ادامه يافت و پس از آن متروک شده‌است.
شهر ياسوج در منطقه اقليم سردسيري واقع شده و داراي هواي معتدل متمايل به سرد است.
اين شهر در سال 1344 در کنار رودخانه ي بشار بنا گرديده و هم‌اينک بالغ بر 24 کيلومتر مربع وسعت دارد و جمعيت آن امروزه بيش از 150,000 نفر تخمين زده مي‌شود که عمدتاً از ايل بزرگ بويراحمد هستند و به‌زبان لري سخن مي‌گويند.
اصلي ترين جاذبه گردشگري شهر ياسوج آبشار زيبا و معروف ياسوج است اين آبشار در فاصله 2 کيلومتري مرکز شهر و در شمال شهر ياسوج واقع است و هر ساله مورد توجه گردشگران و توريستهاي ايراني و خارجي قرار مي‌گيرد.
آب‌ چشمه‌هايي‌ كه‌ از دل‌ كوه‌هاي‌ زاگرس‌ جوشيده‌ در دو كيلومتري‌ شمال‌ شهر ياسوج‌ آبشاري‌ به‌ ارتفاع‌ ده‌ متر را به‌ منظر تماشا گذاشته‌ است‌. چشم‌انداز اين‌ آبشار، نهرهاي‌ آب‌ در بستر مارپيچ‌ مشبك‌، باغ‌هاي‌ ميوه‌، مراتع‌ سرسبز و پر از گل‌هاي‌ رنگارنگ‌ است‌، كه‌ چشم‌ بيننده‌ را خيره‌ مي‌سازد. هر ساله‌ آبشار ياسوج‌ در فصل‌ بهار، تابستان‌ و پاييز پذيراي‌ گردشگران‌ است‌.
پارک کوهستان یاسوج مکان تفریحی بسیار بزرگی است که در حاشیه‌ی جاده‌ی یاسوج به اقلید قرار دارد و یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های طبیعی این شهر محسوب می‌شود.
از بالای این پارک چشم‌انداز و نمای کلی زیبایی از شهر یاسوج را خواهید دید.بازار گرم شب نشینی در بوستان های زیبای یاسوج
پارک بزرگ مهرورزی یکی دیگر از جاذبه های یاسوج و استان کهگیلویه و بویر احمد با وسعت ۲۵ هکتار در مدت کمتر از دو سال و با اعتباری معادل ۲۵ میلیارد و ۲۹۶ میلیون ریال ساخته شد.
این پارک در ورودی شهر یاسوج در حاشیه رودخانه بشار قرار دارد و این رودخانه دائمی زیبایی دو چندانی را به این مکان داده است.
دریاچه مصنوعی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع ، کافی شاپ به متراژ ۲۰۰مترمربع ، سرویس های بهداشتی به مساحت ۷۰مترمربع ، فضای سبز و درختکاری به مساحت ۱۰هکتار و همچنین پیاده رو و پیست دوچرخه سواری ، احداث زمین های ورزشی فوتبال، والیبال، تنیس، ایجاد باغ های داروئی ایرانی و خارجی، کانال آب جهت استفاده کشاورزان درمحله اکبرآباد، پارک ترافیک، پارکینگ در سه نقطه ازپارک و تکمیل فرش موزائیک پیاده روها وتکمیل سردر ورودی اصلی معابر، مجموعه بازارها، ایجاد محل نمایشگاه، پیست کالسکه رانی و ایجاد فواره موزیکال از جمله امکاناتی است که در این پارک دیده شده است.
 شب های تابستان فرصت مناسبی است برای همگان به ویژه مسافرانی که از گرما طاقت فرسای جنوب به مکان خوش آب و هوا سفر می کنند تا غم ها را به سیاهی شب بسپارند و برای لحظاتی زیر آسمان شهر خوش باشند.
شهر یاسوج علاوه بر موارد ذکر شده دارای پارک ها و بوستان های بسیار زیبای در کنار رودخانه بشار و آبشار یاسوج در مرکز شهر است و همین فضاهای متنوع موجب شده خانواده ها در شب های تابستان برای گشت و گذار و شب نشینی راهی پارک ها و بوستان های این شهر بشوند. 
از برنامه های دورهمی شب های مردم یاسوج شاهنامه خوانی است که از دیرباز مردم استان با این سنت خو گرفته اند و هنوز هم این سنت پابرجا است.
هنرمندان، طنزپرداز و خوانندگان محلی استان هم در شب های تابستان در این فضاهای باز با اجرای برنامه های شاد و متنوع لحظات خوشی را برای همشهریان رقم می زنند.
گفتنی است علاوه بر شهروندان یاسوجی،پارک ها و بوستان های این شهر در این شب ها میزبان گردشگران زیادی از سراسر کشور به ویژه استان های جنوبی کشور است. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهربان یکی از مناطق پیشرو در جذب اعتبارات عمرانی روستایی در آذربایجان شرقی
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اقتدار پهپاد ایرانی
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)